RENOVERET 4V GAVLLEJLIGHED MED ALTAN PÅ KONGEBAKKEN

KVARTERET:
Området har alle dage været populært, fordi der på én gang er roligt og alligevel ligger meget centralt, tæt på midtbyen og fjorden med havneliv og kulturtilbud. Indenfor ganske kort afstand finder I både skole, købmand, slagter og busstoppested, der gør det let at komme rundt, selv uden bil. Stationen og gågadens tilbud er kun en kort cykeltur væk og fra altanen kan det grønne parkareal mod dronningekvarteret og de store grønne fællesområder nydes i fred og ro.

EJENDOMMEN:
Lejligheden er beliggende i velfungerende ejerforening med opsparing og gode fælles faciliteter som vaske- og tørrerum samt grønne fællesarealer. Der er ansat vicevært som passer udearealer, trappevask, håndværkerkoordinering mv. Til lejligheden hører eget kælderrum, der er mulighed for at leje ekstra rum og kælderen indeholder også fælles værksted og cykelparkering. Der er mulighed for at opnå egen parkeringsplads lige ved døren. Man har ret til 1 plads via venteliste. Der er p.t. ingen på venteliste.

LEJLIGHEDEN:
Lækker og lys gavllejlighed på 87 kvm. som alle er renoveret siden 2015, hvor indretningen blev ændret, så I får en tidssvarende og moderne bolig med et stort køkken/alrum som er i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang til vestvendt altan, som er meget privat og med mulighed for at nyde "udelivet" store dele af året, da altanen er lukket men naturligvis kan åbnes helt op i sommermånederne. Via entreen er der adgang til hele 3 værelser og et helt nyrenoveret badeværelse med klinkegulv og bruseområde.
Gulvene i værelser, stue og køkken/alrum er af egetræsparket som er blevet slebet og overfladebehandlet, så I får et slidstærkt og lyst gulv, som sammen med glatte vægge og lofter matcher en tidssvarende bolig.

Denne lyse og meget indbydende lejlighed kan besigtiges efter aftale og kan overtages hurtigt, hvis I ønsker det.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218