INDBYDENDE VILLA MED ÅEN I BAGHAVEN

Kunne I tænke jer at bo i rolige og naturskønne omgivelser på en stor, privat grund med en rislende å i baghaven og skovens stille ro lige udenfor døren? Så er Kongebrovej 35 i Lejre lige sagen. Ejendommen ligger for enden af en stille vej og omgives af en fantastisk have med plads til lidt af hvert. Indenfor venter jer et lyst og indbydende hjem med blandt andet to værelser, et køkken, en stue og en yderst anvendelig kælder.

KVARTERET:
Selvom huset ligger helt for sig selv med åen og skoven bagved, har I byens mange tilbud lige i nærheden. I kan gå til Lejre Station på få minutter, og der er tilsvarende kort afstand til skole, daginstitution, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder og smukke naturområder.

EJENDOMMEN:
Tilbage på matriklen mødes I af et nydeligt, hvidt hus fra 1937, der breder sig over 109 kvm, hvortil kælderen supplerer med yderligere 70 kvm og dermed 179 etagemeter i alt. Hele herligheden ligger på en 2.761 kvm stor grund, som omkranses af tætte træer og buske. Her er der plads til at udleve drømmen om køkkenhave og høns, og på terrassen kan solen nydes i sommerhalvåret.

Ejendommen er gennemgribende renoveret mellem 2018 og 2019, og i 2021 blev varmekilden udskiftet til fordel for en luft-til-vand-varmepumpe. Stueplanet er dedikeret til opholdsrum med køkken og stue side om side. Der er plads til at arrangere en spisekrog ud fra vinduet i køkkenet, og der er tilmed adgang til haven. Trægulvet fortsætter til stuen, som prydes af en brændeovn. Førstesalen består af to værelser og et stilfuldt badeværelse, der er udført med en glasafskærmet bruseniche og et vældigt glasparti. Dertil kommer kælderen med en god loftshøjde, et bryggers, et toilet og to disponible rum, som I har mulighed for at integrere som en del af boligen.

Et indbydende hjem på en naturskøn adresse nær hverdagens behov.