FLOT ETPLANSVILLA MED PRIVAT HAVE I SVOGERSLEV

VI VIL GERNE PASSE PÅ DIG OG ALLE ANDRE. DERFOR OVERHOLDER VI RETNINGSLINJER SOM FØLGE AF COVID-19. DU ER VELKOMMEN TIL AT BESTILLE EN FREMVISNING, DA DER KAN VÆRE BEGRÆNSET TID PÅ ET ÅBENT HUS.

KVARTERET:
Villaen er beliggende helt centralt i Svogerslev, og derfor har I ikke langt til indkøbsmuligheder, daginstitutioner og flere skoler. Bussen stopper lige udenfor jeres ejendom, og i fritiden kan I bevæge jer de få kilometer ind til Roskildes udvalg af butikker og spisesteder eller nyde naturen rundt om Svogerslev Sø og Lynghøjsøerne. Endelig har I kun fire minutters kørsel til Holbækmotorvejen.

EJENDOMMEN:
Huset blev bygget i 1963 og ligger på en fin grund på 789 kvm. Beboelsesarealet opmåles til 98 kvm og giver jer et veldisponeret hjem fordelt over ét plan. Taget er ført i forlængelse af boligen og skaber et overdækket område til cykler og andet opbevaring. Af forbedringer kan det anføres, at der er installeret rør og radiatorer i hele huset i 2017, mens alle vinduer og døre er udskiftet i 2012.

Inden døre centrerer hjemmet sig om opholdsrummet, som består af et ældre HTH-køkken med forskønnede låger og opdaterede bordplader samt hvidevarer, der alt sammen er arrangeret i delvis åben forbindelse med stuen. En kombination af velholdte, massive trægulve og en lang række sydvendte vinduer bidrager til en dejlig rumfornemmelse.

Fra den rummelige fordelingsgang med integreret garderobe har I adgang til et gæstetoilet og et badeværelse i ensartet stil. Begge er opdateret i 2017, og i badeværelset får I glæde af gulvvarme, en håndklædetørrer og massevis af opbevaringsplads. Afslutningsvis råder I over fire gode værelser, hvoraf to har indbyggede skabe, samt et råt bryggers med vaskefaciliteter.

Udenfor har I en have der er nem at vedligeholde samt en stor fliseterrasse, der løber langs husets østlige og sydlige sider. Den omkransende hæk er med til at skabe et privat udendørsmiljø, så I kan nyde solen i ro og mag.

Med andre ord overtager I en lys og veludnyttet etplansvilla med en lukket have centralt i Svogerslev.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anne Löchte (barsel)

Ejendomsmægler, MDE

anne@hensrik.dk

70 208 218