CHARMERENDE BOLIG LIGE NED TIL GADEKÆRET

KVARTERET:
I finder ikke en matrikel i Herringløse, der ligger bedre end denne på Korskær 16. Placeringen er nemlig først og fremmest i den gamle bydel, så I omgiver jer med smukke, karakterfulde bygninger. Huset ligger i første parket til byens gadekær, hvorfor I får søudsigt med i handlen. Børnefamilien kommer til at synes om gåafstanden til daginstitution og idrætsfaciliteter, mens en køretur til skole og indkøbsmuligeder tager under ti minutter. Herringløse ligger også ideelt i forhold til pendleren, som eksempelvis kan komme til København og Frederikssund på under en halv time, hvorimod turen til Roskilde og Ballerup nærmere er på et kvarter.

EJENDOMMEN:
Den flotte villa fra 1917 emmer af charme på tværs af sine 98 kvm, mens grunden på 567 kvm imponerer med en eventyrlig, arkitekttegnet have. Hjemmet i halvandet plan er godt indrettet. Opholdsmiljøerne er samlet i stueplanets sydvendte afdeling og består af et lyst køkken samt en hyggelig stue med brændeovn. På denne etage har I også to gode værelser, et badeværelse med brus, et funktionelt bryggers og et depotrum. Førstesalen består for nuværende af et stort opholdsrum, der giver jer mulighed for at etablere yderligere to værelser. Der venter i øvrigt mere plads i udhuset, som fik udskiftet taget i 2021.

Haven er et helt kapitel for sig. En arkitekt har skabt et fantastisk udemiljø, så I både får varieret og velduftende beplantning sammen med flere dejlige hyggekroge. Sæt jer eksempelvis til rette under pergolaen, og nyd det rolige udsyn til ænderne i søen. Er vejret knap så mildt, trækker I mod drivhuset med varmelampe.

I får med andre ord både et hus, en have og en beliggenhed, der oser af charme.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218