SKØNT ENDERÆKKEHUS I KRISTIANSMINDE

KVARTERET:
Ejendommen ligger i det eftertragtede Kristiansminde i Roskilde vest, omkranset af grønne arealer. Området er bl.a. populært fordi der ikke er langt til noget, men man slipper for trafikken, som er i den centrale del af byen. Tager man cyklen er der få minutter til havnen, Hyrdehøjskoven, Boserup skov, Roskilde Golfklub, indtil flere skoler, gymnasier, institutioner og masser af sports- og fritidsaktiviter i den omkringliggende natur. Der er bus til stationen, som også kan nås på 15 minutter på cyklen. Hyrdehøj centret tilbyder flere alternativer, når de daglige indkøb skal klares og Holbækmotorvejen er få minutter væk, så det centrale København er kun en halv time væk i bil.

EJENDOMMEN:
Flot hvidpudset murstens rækkehus opført i 2007 med et samlet boligareal på 116 kvm i indbydende og efterspurgt bebyggelse. Ejendommen er utrolig velindrettet og indeholder en flisebelagt entré med skabsplads og flot gæstetoilet. Køkken og spiseafdeling, ligger direkte i forbindelse til den rummelig stue, som er lige til at indrette efter behov. Her er der plads til en legeafdeling til de små, et kontorhjørne til arbejdet eller hvad du ellers ønsker. Fra spisestue og stuen er der udgang til henholdsvis en øst- og sydvendt terrasse og en dejlig og nem have med plads til både børn og voksne. På 1. salen er der en åben repos, tre lyse værelser, hvoraf det ene er med adgang til en stor og ugeneret altan beklædt med hårdttræ. Desuden er der et velholdt badeværelse med bruseniche og plads til vaskesøjle. Opbevaringsplads bliver heller ikke noget problem med et stort loftrum, samt opbevaringsrum under trappen.

Til boligen hører der p-plads og et udhus. Hele bebyggelsen er arkitekttegnet, og fremtræder flot, lys og indbydende. Ejendommen er opført i høj kvalitet hvor alle vinduespartier er i mahogni. Over alt i ejendommen er der lyse trægulve og gulvvarme, der er spartlede lofter samt filtbeklædte vægge. Endelig har denne bolig som endehus en ekstra stor grund.

Her er gennemført kvalitet, gennemtænkt effektivitet og garanteret dejlig bolig som resultat!
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218