Åbent hus uden tilmelding

11 juni kl. 11:30 - 11:50

IDYLLISK BELIGGENDE LANDVILLA MED VÆRKSTED

KVARTERET:
I kan glæde jer til en fredelig og idyllisk beliggenhed nær stationsbyen Hvalsø. Her står den på smuk natur og landlige omgivelser, og samtidig finder I indkøb, skole, daginstitution, sportsfaciliteter og togstation inden for 4 kilometer. Tilmed er der under 150 meter til bussen. Der er også mulighed for gåture i Bidstrup Skovene med søer og shelterpladser. Desuden har området et stærkt sammenhold med hyggelige arrangementer såsom fællesspisning hver måned, fastelavnsfest og høstfest. Og herfra tager det kun ca. 20 minutter at køre til Roskilde.

EJENDOMMEN:
Denne flotte rødstensvilla fra 1931 er placeret på en 1.125 kvm stor grund som direkte nabo til bølgende marker mod syd. Indenfor udfolder de 146 kvm sig via en veldisponeret planløsning med en tilhørende kælder på 18 kvm. Med ejendommen følger desuden stort udhus samt værksted.

Allerede når I træder ind mærker I at det er en unik ejendom, som her kan købes. En rummelig entre/hall byder velkommen, praktisk og højloftet med trappeløb til 1. sal og adgang til brusebadeværelse med gulvvarme. Videre finder I den rummelige stue, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald. Her kan I både indrette en hyggelig spiseplads og placere en sofagruppe. Tilmed er der en pilleovn, som bliver et hyggeligt islæt i vinterhalvåret, og på solskinsdage kan I åbne dobbeltdøren til den store træterrasse og derved skabe en flydende overgang mellem inde og ude.

Via dobbelte glasdøre kommer I til køkkenet fra Kvik, som byder på en sort granitbordplade omkring kogepladen, en ovn i ergonomisk højde og god opbevaringsplads bag de lyse skuffefronter, så I får gode rammer til madlavningen. Oveni er her plads til barstole, så I kan samles om madlavning og samvær for hele familien.

Førstesalen rummer et lyst toilet og tre værelser, som alle er med lyse plankegulve og vinduer til minimum to sider for et godt lysindfald. Det ene værelse er på +20 kvm. og nemt kan omdannes til to.

Endelig råder boligen også over en kælder på 18 kvm., som fungerer som bryggers med vaskefaciliteter.

I sommerhalvåret bliver den dejlige have et forrygende supplement til huset. Her er en skøn terrasse, der indbyder til frokost under åben himmel og hvorfra I kan nyde haven med gamle træer, og ikke mindst den formidable udsigt over markerne mod syd.

Til boligen hører også et udhus og en dobbeltgarage med værksted. Her er plads til biler, MC'ere, en pladskrævende hobby, mindre erhverv m.m.
Der er mulighed for at tilkøbe nabogrund på 702 kvm.

En virkelig dejlig bolig for jer som vil lidt ud på landet, have fred og ro og ikke mindst kunne se og mærke, at I bor som nabo til naturen.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981