NYRENOVERET VILLA MED UDSIGT TIL HIMMELEV MOSE

KVARTERET:
Det er i det populære Fuglekvarter i Himmelev, at I finder denne stilrene og renoverede villa. Boligen ligger lige ned til Himmelev Mose, og området er i det hele taget rig på natur med overskuelig afstand til grønne arealer og Roskilde Fjord. I gåafstand ligger der skole, daginstitution og indkøb, mens cyklen er et oplagt valg til sportsfaciliteter og Roskilde Station. I Roskilde centrum finder I de nyeste trends, lækre serveringer og et rigt kulturliv.

EJENDOMMEN:
Grunden er på 780 kvm, og på denne finder I villaen på 137 kvm med 76 kvm kælder. Boligen er fra 1955, men den er gennemgribende renoveret mellem 2021-2023 og står nu i en ganske anden form. Under forbedringerne har man skiftet tag, døre og vinduer, stueplanet er gennemrenoveret og tilbygget, kælderen er istandsat, og udearealet er opdateret.

I kan således flytte lige ind i den flotte, hvide villa med sorte vinduer og matchende tag. Inde falder blikket på det smukke sildebensparket i eg i stuen og spisestuen, hvor herlighederne fremhæves af et fantastisk lysindfald fra syd og vest. Køkkenet supplerer med elegante Svane-elementer og gode faciliteter såsom vinkøleskabet og en Quooker. Etagen fuldendes af et stilrent badeværelse med et vaskemodul fra Svane og integreret armatur fra Grohe.

Samme designæstetik går igen på førstesalens badeværelse. Heroppe findes endvidere tre værelser, hvoraf det ene har fransk altan. Oplev også den nydelige og anvendelige kælder. Hernede er der gulvvarme i bryggerset og det ene rum, ligesom hele stueplanet og førstesalens badeværelse har gulvvarme.

Fra den hævede terrasse og haven vil I elske den direkte udsigt til Himmelev Mose, og det er ligeledes charmerende at kunne se til tårnene på Domkirken. Arealet harmonerer husets stilrenhed og er solrigt.

Kort sagt en veludført ejendom på en fantastisk adresse.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987