INDFLYTNINGSKLAR MODERNISERET VILLA MIDT I GADSTRUP

KVARTERET:
Her får I en fredelig og meget børnevenlig placering midt i Gadstrup på en blind vej. Fra adressen har I kort afstand via sikkert stisystem til Gadstrup Skole, daginstitution samt fritids- og idrætstilbud. Desuden bor I med gåafstand til bus, tog og dagligvareindkøb. Herudover byder området på naturskønne omgivelser som Gadstrup Mose, der er en del af den fuglerige og fredede Ramsødal. I har 10 minutter til motorvejen ved Roskilde og I kan være på Solrød strand på 15 minutter.

EJENDOMMEN:
Villaen er oprindeligt opført i 1963 på en 700 kvm. grund, men er tilbygget i 2014, så I får 170 kvm. bolig med tag og vinduer fra 2012-14 med energiruder. Boligens køkken/alrum/stue flyder sammen og skaber et naturligt samlingspunkt i hverdagen.

Køkkenet er udskiftet i 2021 tog fremstår moderne og indbydende med hvide fronter og lys bordplade. Ved siden af finder I en spiseplads som er i åben forbindelse med stuen, som fik nyt gulv i 2021 og har udgang til den sydvendte del af haven. Ved entreen finder I et lækkert badeværelse med brus og via fordelingsgang finder I to gode værelser på henholdsvis 10 og 12 kvm. Begge med vinduer mod syd. Overfor disse er endnu et værelse, dog noget mindre og derfor oplagt som kontor eller påklædningsrum. Det oprindelige bryggers er renoveret, og er i dag indrettet med praktiske skabe til opbevaring så det i dag mere er et garderoberum, for i tilbygningen er der etableret et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og udgang til haven. Ligeledes i tilbygningen er der lavet et lækkert badeværelse med både brus og karbad, samt to meget store værelser.

Til huset hører både carport, udhus med værksted, drivhus og en trimmet og vedligeholdelsesvenlig have. Her får I dejlige "opholdsrum" som eks. den store flisebelagte terrasse i gavlen mod vest, som sikrer en lækker solkrog til grillaftenerne, men også børneområde med plads til trampolin og bålplads.

Om- og tilbygning af huset har skabt en tidssvarende bolig, med plads til en familie og med en dejlig børneafdeling i tilbygningen, som har gulvvarme for optimal komfort.
Huset er blevet opdateret, moderniseret og energiforbedret over tid, så I kan rykke direkte ind og nyde sommeren på en stille børnevenlig vej.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981