VILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER

KVARTERET:
I bosætter jer hvor I har marker og skov på hver side af huset. Der er derfor et rigt dyreliv og fugleliv, mens der også er mange muligheder for gode gåture. Byen sørger for mange aktiviteter for hele familien, og skolebussen fragter børnene i skole i Borup, hvor der også findes indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter. Pendleren kan nemt komme til København med toget fra Borup Station, ligesom motorvejen kan nås på kort tid.

EJENDOMMEN:
Villaen fra 1970 har ejer selv tegnet og bygget. Den råder over hele 196 kvm, samt en højloftet og ganske anvendelig kælder, mens grunden byder på 1.574 kvm.
I kan altså glæde jer til en veldisponeret planløsning og en fortryllende have.
I kan ved ankomst parkere bilerne i den murede dobbeltgarage, og når I træder indenfor i huset, møder I et flot HTH-køkken fra 2012 med gulvvarme under fliserne. Gulvvarmen strækker sig til de to værelser på samme etage samt til husets badeværelser.
Fra køkkenet kan I tilgå stuen. Her er der flere indretningsmuligheder og plads til både sofahjørne og spisesektion, mens brændeovnen og de fritlagte mursten skaber en rar atmosfære. I midten af stuen er der en trappe op til første sal, som er delvist åben, så man kan se op til reposen. Der ligger parketgulv under tæppet, og I kan herfra finde to værelser samt et badeværelse med skibsparket gulv.
I kælderen er der et vaskerum foruden flere disponible rum i varierende størrelser.

Haven er i en liga for sig og byder på en lille fiskedam samt mange hyggelige kroge, som skaber små oaser i den gamle have.
Der er også en køkkenhave med mange gamle frugttræer, som giver mange lækre frugter.

En ejendom der skal opleves.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602983