EN HELT SÆRLIG VILLA MED UGENERET UDSIGT TIL NATURFREDET OMRÅDE

I denne villa, placeret 20 minutter fra Roskilde, ånder der fred og ro med marker så langt øjet rækker, da boligen er placeret på en blind vej i første parket til det naturskønne og fredede område, Øm Jættestue. Kvarteret i Lejre er fantastisk - og I får både Allerslev skole, daginstitutioner, gode indkøbsmuligheder og sportsaktiviteter tæt på. Vil I undgå de trafikerede veje, kan cyklen sagtens komme i brug for både store og små via det rolige, grønne stisystem, der tager jer direkte til Lejre by. København kan også nemt nås inden for tre kvarter via stationen.

Kom med indenfor i denne 135 kvadratmeter store rødstensvilla i ét plan fra 1979. Her får I en velholdt og opdateret bolig med plads til den lille familie, hvor de regulære og åbne rum i huset minimerer spildplads, og giver fornemmelsen af flere kvadratmeter. Når I træder indenfor, fører de lyse, gennemgående trægulve med sine lange linjer jeres blik direkte ud mod markerne. Og den fængslende udsigt gør sig særligt gældende i stuen via det brede vinduesparti, hvor lyset strømmer ind med udgang til den sydøstvendte terrasse. I den luftige stue er der brændeovn, og stuen ligger i forlængelse af det pæne Vordingborg-køkken med hvide elementer. Villaens tre værelser er velindrettede - og badeværelset samt gæstetoilettet er besat med eksklusive, italienske fliser. Toilet og badeværelse er fra 2019. Til slut er der bryggerset med fine vaskefaciliteter.

Der er til huset et godt isoleret skur med ovenlys, og med god opbevaring. Tagrender er ca. 5 år gamle, og taget er renset og malet samtidig med.

Da huset ligger på en høj grund, er terrassen og haven opdelt i to oaser, hvor I via en trappe på den vildtvoksende skråning går ned i den aflukkede have. Der er en unik sydlandsk stemning på terrassen, der især kommer til sin ret via den flotte blåregn, abrikostræet, det vilde buskads på skråningen og det fantastiske kig ud over markerne.

En bolig med sjæl og rummelige kvadratmeter.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anne Löchte (barsel)

Ejendomsmægler, MDE

anne@hensrik.dk

70 208 218