INDFLYTNINGSKLART RÆKKEHUS PÅ 150 KVM.

KVARTERET:
Nu kan du blive en del af et fantastisk nærmiljø i Lejre. Du bosætter dig nemlig i grundejerforeningen, der hører til den gamle Nørregård, som i dag er udstykket til boliger. Området er meget centralt, og du er således kun få hundrede meter fra stationen og indkøbsmuligheder. Samtidig er beliggenheden helt stille og fredelig, og du får også nærhed til Ledreborg Skovene.Til grundejerforeningen hører et fællesområde, hvor fællesskabet i den grad bliver dyrket.

EJENDOMMEN:
Rækkehuset er opført i 2016 i kvalitetsmaterialer og råder over en meget spændende planløsning, der fordeler sig over 150 kvadratmeter. Indenfor venter en exceptionel lofthøjde i køkken-alrummet, som vil imponere alle, der træder herind. Takket være de store ovenlysvinduer er der også et fænomenalt lysindfald, som skaber en god atmosfære. Køkkenet er stringent og moderne med sorte elementer fra Svane, og i hele stueetagen er der gulvvarme både under fliserne og egetræsgulvene. Alrummet flyder praktisk sammen med stuemiljøet, og I kan derfor være sammen på tværs af forskellige aktiviteter. I dette plan findes endvidere to rummelige værelser med trægulv, foruden et stilrent badeværelse med bruseområde der elegant er afskærmet med en glasplade. På første sal er der også højt til loftet, og oplevelsen af en lys bolig forstærkes af ovenlysvindue på den rummelige repos, med kig ned til stueplanet. Fra reposen er der adgang til yderligere to værelser med trægulve. Det ene værelse har tilmed en hyggelig hems med plads til en madras.

Sommeren kan nydes i den hyggelige have og på den fine fliseterrasse, hvor solen kommer fra vest. På fællesområdet foran huset kan børnene slå sig løs og lege og spille bold, mens I nyder en kølig forfriskning og den flotte udsigt til marker sammen med naboerne.

Et lækkert rækkehus i historiske omgivelser og med dejlige fællesarealer.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981