SMUK PATRICIERVILLA PÅ STILLE VEJ, MIDT I ROSKILDE CENTRUM

KVARTERET:
Med central beliggenhed i Roskilde bymidte på stille hyggelig vej, finder I denne perle af en bolig. 100 meter fra gågaden med forretninger, restauranter, cafeer m.m. Endvidere tæt på byens parker, det charmerende havnemiljø samt skole og offentlig transport.
Skov, vand og fritidstilbud findes alt sammen i gå- eller cykelafstand herfra.
En virkelig unik og nok lidt overset vej.

EJENDOMMEN:
Det er en virkelig præsentabel og herskabelig hvidpudset villa, som møder jer her. Ejendommen har sorte tegl på mansardtaget, der sikrer en højloftet 1. sal, stort set uden skråvægge hvilket giver en større anvendelighed på denne etage. Boligen er opført i 1900 på 680 kvm grund med en lukket vestvendt have. Ejendommen har mange fine detaljer og har en helt særlig atmosfære, som kun denne slags boliger formår. Huset er i 3 plan med 201 kvm boligareal + 84 kvm kælder.

Boligen indeholder i stueplanet en entré, fordelingsgang med adgang til 3 værelser, et nydeligt gæstetoilet og en stor spisestue med lille elegant brændeovn og direkte udgang til skøn vestvendt terrasse. Køkkenet er placeret lige op til spisestuen, og leder tankerne hen på et fransk landkøkken med elegante hvide fronter, og med et ekstra stort gaskomfur med to ovne. Her er der ikke noget som er standard, og alle som elsker at lave mad, vil føle sig inspireret til at bruge timer her. Køkkenet er i åben forbindelse med spisestuen, så man opnår et tidssvarende alrumsmiljø. Fra Spisestuen er er der via franske dobbeltdøre adgang til hyggelig og lys opholdsstue, med en flot klassisk og stadig meget anvendelig kakkelovn.

1. salen er med flot frilagt bjælkekonstruktion og indeholder et stort smagfuldt badeværelse med både badekar og bruseniche. Fra et stort fælles-/alrum er der adgang til 4 værelser, hvoraf det ene er på godt 20 kvm. og er perfekt som forældresoveværelse med udgang til vestvendt balkon. Herfra er der et godt vue mod vest over byens tage og et lille fjordglimt som bonus. Det mindste værelse er på 10 kvm. og fungerer i dag som stort påklædningsværelse.

Kælderen indeholder to disponible rum til vaskefaciliteter og opbevaring og fremstår velholdt og tør.

Huset er smagfuldt istandsat med mange skønne detaljer bevaret, der giver huset en hel særlig atmosfære. Ejendommen har blandt andet flotte vinduespartier, plankegulve, stuklofter, fyldningsdøre og er blevet hulmursisoleret i 2021. Til boligen hører også dejlig ugeneret vestvendt have, hvor solen kan nydes på den store terrasse der indbyder til at indtage aftensmaden under åben himmel. Cykler m.m. kan parkeres i det tilhørende murede udhus, som passer perfekt ind i stilen. Beliggenheden her er høj, hvilket giver godt med lys og en fin udsigt fra 1. sal.

Kort og godt en sublim og unik villa, der emmer af historie og atmosfære, på en fantastisk god beliggenhed midt i byen.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981