FORMIDABEL BELIGGENHED VED DOMKIRKEN OG MED UDSIGT TIL FJORDEN

KVARTERET:
Ejendommen er nærmest nabo til domkirken og fredeligt beliggende i byens hyggeligste stræde hvor kun beboere må køre. Så beliggenheden bliver ikke mere central med gåafstand til byens liv med torvedage, strøgbutikker, cafeliv m.m. Og samtidig bor du tæt på den hyggelige havn og byens parker. En virkelig optimal beliggenhed hvor ro og fred forenes med alle byens faciliteter lige udenfor døre. Og så tilmed er her udsigt til fjorden. Det bliver ikke bedre.

EJENDOMMEN:
Duebrødre Kloster fik i 1988 denne, for området, passende ejendom opført. Klassisk i sit udtryk med gule sten, røde tegl og hvide vinduer, passer den fint ind i et af Roskilde ældste kvarterer lige ved domkirken.
Ejendommen indeholder 8 lejligheder med mulighed for udlejning og dermed også forældrekøb. Fællesarealerne omfatter både plads til parkering af bil og cykel, men også en dejlig fælleshave, hvor udsigten til Roskilde fjord kan nydes i fulde drag.
I kælderplanet er der fælles vaskefaciliteter og eget depotrum.

LEJLIGHEDEN:
Lejligheden er placeret på 1. sal, ugeneret og uden indkig, med et dejligt vue ned over hustagene på Sankt Jørgensbjerg og udsigt til fjorden. Og med domkirken så tæt på, at man skal helt hen i vinduet for at se spirerne. De 54 kvm. er indrettet med entre med god skabsplads, lyst badeværelse med klinkegulv og bruseområde, samt et værelse med parketgulv og udsigt til domkirken. Udsigten går igen i køkkenet, som er praktisk udformet i et L, for optimale arbejdsbetingelser og med hvide fronter der understreger boligens lyse indre. Det understreges i alrum/stue, som bliver gennemlyst og har udgang til to altaner: En udsigtsaltan, hvor fjorden tager opmærksomheden i første omgang, men hvor også nærområdets trækroner i øjenhøjde giver en unik udsigt. Drejer man hovedet træder domkirkens to tårne i karakter og minder om den bynære placering. På den anden side af lejligheden, byder den sydvendte altan også på domkirken, men også mulighed for sol det meste af dagen.
Her er lave fællesudgifter og energiforbrug som følge af opførelsesår 1988 og energimærkning B.

Her er en absolut topbeliggenhed, og en unik mulighed for at bo i fred og ro midt i Roskilde.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981