UDSIGTSVILLA MIDT I GEVNINGE BY

KVARTERET:
Lillemarken 16 er en rigtig god beliggenhed, hvis I søger et børnevenligt kvarter i Gevninge. Her får I kort afstand til Trællerupskolen og flere daginstitutioner, mens brugsen og bageren blot befinder sig 200 meter nede ad vejen. I kommer nemlig til at bo midt i byen, og der er fra hoveddøren gode stisystemer, der kan tage børnene direkte i skole. Offentlig transport finder I også nær huset.

EJENDOMMEN:
Den store force ved den 159 kvm store villa fra 1970 er helt klart udsigten. Udsigten over Gevninge Eng og Roskilde Domkirke er det, der kommer til at tage kegler, når I ankommer til huset. Grunden byder på 830 kvm, og I skal glæde jer til at indtage haven, der byder på flere terrasser.

Indenfor er stueplanet dedikeret til de samlende opholdsrum, og den store stue med den bemærkelsesværdige og dekorative spindeltrappe bliver det naturlige samlingsrum. Den store stue ligger en suite med en anden stue i vinkelform, og de nydelige glasdøre skaber både sammenhæng og lys i det store rum. Endvidere er der et velholdt kvalitetskøkken med en fornuftig mængde skabsplads samt et gæstetoilet.

Bevæger I jer op ad spindeltrappen, fører den jer til husets soveafdeling. Heroppe venter jer tre værelser og et badeværelse. Fra det største værelse er der udgang til en østvendt altan, som blev opdateret i februar 2021.

I kælderen får I et multirum, der har uendelige muligheder for indretning, og som prikken over i'et er der også to værksteder foruden et bryggers.

Haven byder på godt med plads til leg udover en overdækket terrasse, hvor der vokser en smuk blåregn som tag. Hernede får I eftermiddagssol og aftensol, mens terrassen, I kan tilgå fra stuen, sørger for morgensol.

Alt i alt får I her en fantastisk udsigt og en rummelig bolig.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218