NYDELIG OG PRAKTISK VILLA CENTRALT I GEVNINGE

Kvarteret:

Velkommen til denne velindrettede familie villa beliggende midt i Gevninge på en stille vej, hvor hverdagen kombineres med nærhed til dagligvareindkøb hos Rema1000, børnehaven og skolen. Denne gode beliggenhed giver dig også let adgang til store skovområder, den dejlige strand i Herslev og smuk natur, mens motorvejen nemt kan nås inden for få minutters kørsel.


Ejendommen:

Velkommen til denne skønne bolig på Lillemarken 3 i det idylliske Gevninge! Her får du et charmerende hus på 106 kvm i et plan med 72 kvm praktisk kælder, som opfylder alle dine behov for både komfort og funktionalitet.

 

Når du træder ind i huset, bliver du mødt af en fin entre, som leder videre til to rummelige værelser og et stilfuldt badeværelse. Hjertet af hjemmet er det moderne køkken-alrum, der er i åben forbindelse med den store, lyse stue. De store sydvestvendte vinduespartier inviterer masser af naturligt lys ind og giver en smuk udsigt til haven. Stuen er indrettet med masser af plads og fleksibilitet, så du nemt kan etablere et tredje værelse, hvis du har brug for ekstra plads til familien eller som kontor. Huset er nydeligt moderniseret med fokus på både æstetik og funktionalitet. Den store, nyere træterrasse og den solrige have er perfekte til hyggelige grillaftener og afslapning i solen.

 

Kælderen byder på et stort og praktisk bryggers samt en integreret garage, der giver nem adgang og masser af opbevaringsplads. De gode disponible rum bliver i dag brugt som fitnessrum, men mulighederne er mange - om du drømmer om et hobbyværksted, hjemmebiograf eller ekstra opbevaring.

Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218