SOLID VILLA MED MULIGHED FOR ERHVERV

VI VIL GERNE PASSE PÅ DIG OG ALLE ANDRE. DERFOR OVERHOLDER VI RETNINGSLINJER SOM FØLGE AF COVID-19. DU ER VELKOMMEN TIL AT BESTILLE EN FREMVISNING, DA DER KAN VÆRE BEGRÆNSET TID PÅ ET ÅBENT HUS.

KVARTERET:
I kan se frem til en god beliggenhed mellem Roskilde og Vindinge, som på bedste vis forener naturskønne omgivelser med byens pulserende liv. Her finder I bus, indkøb, daginstitution og idrætsfaciliteter indenfor en radius af blot halvanden kilometer. Der er rig mulighed for fysiske udfoldelser ved Hedeland, mens køreturen til centrum kan klares på under ti minutter. Afslutningsvis er der nem adgang til motorvejen, hvorfra København kan nås på en halv time.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1966 er placeret på en 3.871 kvm. grund. Indenfor fordeler de 128 kvm. sig via en veldisponeret planløsning med en tilhørende kælder på 98 kvm. Tilknyttet boligen er også en dobbelt garage med port og med tilhørende værksted.

Trumfkortet er det herlige køkken-alrum, der samler familien om madlavning og samvær. Her er velplacerede glaspartier, der både giver direkte udgang til en terrasse og sikrer et fantastisk lysindfald, mens den hyggelige pejs bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret. Efter middagen kan I trække jer tilbage i den tilstødende stue, som ligeledes har udgang til en anden terrasse. Stueetagen afrundes med et værelse og et badeværelse med badekar og gulvvarme.

I får også en kælder med højt til loftet. Hernede er der endnu et badeværelse, så hverdagen glider let. Videre er der et køkken og fire disponible rum med et væld af anvendelsesmuligheder.

Udenfor kan I glæde jer over en nydelig have med en lille fiskedam og en stor græsplæne, hvor I selv kan skabe jeres egen grønne oase - hvad enten I drømmer om en lækker køkkenhave eller små hyggekroge med blomsterkrukker. Oveni er der to terrasser, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel. Som prikken over i'et understreges den naturskønne beliggenhed af en smuk udsigt til åbne marker.

Alt i alt en solid villa med mulighed for erhverv.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anne Löchte (barsel)

Ejendomsmægler, MDE

anne@hensrik.dk

70 208 218