Veldrevet frisørsalon kan overtages!

238KVM ISTANDSAT EJENDOM MED VELDREVET OG NØGLEKLAR FRISØRSALON

KVARTERET:
I får en pragtfuld beliggenhed i Gevninge med bus, indkøb og daginstitution indenfor en radius af blot 600 meter, mens den gode Trællerupskole og sportsfaciliteter er en kort cykeltur væk. Endelig får I nem adgang til motorvejen, mens køreturen til Roskilde og Holbæk kan nås på omtrent et kvarter.

EJENDOMMEN:
Den 145 kvm store boligdel er fra 1876 og ligger på en parklignende 1.221 kvm stor grund. Hertil hører også en selvstændig bygning med mange anvendelsesmuligheder, så der er god plads til to familier eller firma på hjemmeadressen. Begge bygninger er i rigtig god stand, da de har gennemgået en større renovering både indvendigt og udvendigt i perioden 2003-2006.

Husets trumfkort er de to sammenhængende stuer, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede sprossevinduer, som sikrer et skønt lysindfald. I stuerne kan I samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller nyde en stille stund på sofaen. HTH-køkkenet har et praktisk spiseafsnit og rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der et soveværelse og et badeværelse. Førstesalen rummer to værelser, hvor ekstra charme tilføjes i form af de hyggelige skråvægge og synlige bjælker. Desuden kan det ene værelse inddeles i to, hvis I har behov for et ekstra børneværelse, kontor eller hobbyrum.

I får også en selvstændig bygning med et butikslokale, der i dag anvendes som frisørsalon, så der medfølger integreret udsugning i loftet og andre installationer til frisørfaget. Oveni er der to disponible rum, et bryggers, et badeværelse og et tekøkken med en kogende vandhane fra Grohe.
Udenfor venter en pragtfuld have med et drivhus, hyggekroge og tre terrasser, som indbyder til frokost under åben himmel, mens det charmerende orangeri gør det muligt at nyde havelivet, selv efter duggen er faldet. Som prikken over i'et er der en carport og to udhuse.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218