Bud modtages

SPÆNDENDE VILLA MED MULIGHED FOR ERHVERV I LINDENBORG

KVARTERET:
Lindenborg er skøn, hvis I vil bo nær naturen og samtidig have hverdagens gøremål inden for overskuelig rækkevidde. Der er bus, indkøb og daginstitution indenfor halvanden kilometer, mens skolen og sportshallen er en kort cykeltur væk. Desuden er det værd at besøge Nationalpark Skjoldungernes Land og Ledreborg Slot med årlige events, koncerter og julemarked. Endelig tager det 15 minutter at køre til Holbæk og Roskilde, mens København kan nås på under 40 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1920 er placeret på en 3076 kvm stor grund. Inden udfolder de 219 kvm sig via en veldisponeret planløsning. Hertil hører også en separat bygning med to butikslokaler, to disponible rum, et toilet og et loftsrum, der tilsammen giver gode muligheder for at drive butik eller handelsvirksomhed hjemmefra. Oveni får I et stort udhus, der fungerer som værksted/lager.

Stuehusets samlingspunkt er den rummelige stue, hvor I kan mødes om lækre middage, sjove brætspil eller afslapning på sofaen. Tilmed er der en lys udestue, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald. Her kan I tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret. Desuden er der udgang til terrassen, som forener inde og ude.

Køkkenet har en ovn i ergonomisk højde og god opbevaringsplads, så bordpladen er fri til madlavningen. Videre er der et bryggers, et badeværelse og et værelse.
Førstesalen rummer en hyggelig soveafdeling, så I kan trække jer tilbage og slappe af i private omgivelser. Heroppe findes et badeværelse, et disponibelt rum og fire værelser, hvoraf det ene har adgang til et walk-in-closet og altanen.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have med en skøn græsplæne til leg, mens det store terrassemiljø indbyder til frokost under åben himmel. Desuden trænger boligen til en omgang maling og istandsættelse.

Kort og godt en spændende villa med mulighed for at drive erhverv.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741