MURERMESTERVILLA TÆT PÅ ROSKILDE MIDTBY

KVARTERET:
Den bynære villa er placeret på en stille vej, og herfra er I tæt på alt, hvad I har brug for i hverdagen og fritiden. Skole, daginstitution, Roskilde Idrætspark og indkøb tilgås inden for en radius af en kilometer, mens I har nem adgang til bymidten og togstationen. I kommer også hurtigt til grønne, rekreative arealer, havnemiljøet og fjorden, så alt i alt får I en perfekt kombination af skov, vand og by.

EJENDOMMEN:
Villaen er opført i 1937 og ligger på en 544 kvm grund. Indenfor breder de 127 kvm sig over halvandet plan, og dertil kommer yderligere 60 kvm i den yderst anvendelige og højloftede kælder, der har gulvvarme.

Boligens hjerte er det indbydende opholdsmiljø, hvor køkken-alrummet og stuen er udført i et åbent rumforløb. Dagslyset strømmer ind gennem vinduespartierne, og om sommeren kan I slå terrassedørene op og skabe en flydende overgang mellem inde og ude. Alrummet har brændeovn, mens den nedsænkede stue har adgang til det overdækkede areal på terrassen. Etagen afrundes af et flot badeværelse med dobbelthåndvask, bruseniche og gulvvarme. Førstesalen udgør en regulær værelsesafdeling med tre værelser, hvoraf det ene har altan.

Glæd jer også til at se kælderen, der har egen indgang og rummer et væld af indretningsmuligheder. Her finder I et bryggers, et badeværelse og to anvendelige, disponible rum.

Hele herligheden fuldendes af haven, der er lukket og danner de bedste rammer om udelivet i sommerhalvåret. Terrassen fungerer som en forlængelse af huset, og her kan I nyde solen det meste af dagen.

Kort fortalt et lyst og hyggeligt hus til familien, der gerne vil bo tæt på det hele i Roskilde.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

anders@hensrik.dk

50602985