VELINDRETTET VILLA MED SKØN HAVE

KVARTERET:
Denne villa har en rolig beliggenhed væk fra vejen i Viby Sjælland. Herfra finder I bus, indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter indenfor en radius af blot én kilometer. Der er også togforbindelse direkte til Roskilde (7 min.) og København (36 min). Desuden får I nem adgang til motorvejen, hvorfra København kan nås på tre kvarter, mens køreturen til Roskilde kan klares på 20 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1973 ligger på en koteletgrund på 843 kvm. Indenfor udfolder de 146 kvm sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af vinduerne, som sikrer et skønt lysindfald. Tvis-køkkenet har en ovn i ergonomisk højde og god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed kan I glæde jer til en pragtfuld udestue fra 2013 med mange glaspartier, som både gavmildt trækker dagslyset ind og giver udgang til haven. I udestuen kan I tyvstarte med forårssolens
stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret. De tre værelser byder på mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Desuden har det ene værelse et skydedørsskab med spejllåge, som på elegant vis får rummet til at virke større.

Endelig er der hele to badeværelser med bruseniche samt et stort bryggers med separat indgang og plads til vaskefaciliteterne. Det skal også nævnes, at alle døre og vinduer, undtagen et enkelt, er fra 2006, ligesom huset er løbende istandsat indenfor de sidste cirka ti år, herunder nyt tag. Desuden er der fibernet, gulvvarme overalt (bortset fra udestuen), samt solfanger til brugsvand. Udenfor kan I se frem til en dejlig have med to terrasser, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel. Som prikken over i'et er der en garage med elektrisk port, et skur og et drivhus.

Kort og godt en velindrettet villa nær hverdagens gøremål.