Nyhed

FLOT OG VELHOLDT KVALITETSRÆKKEHUS I TREKRONER

KVARTERET:
Trekroner har mere at byde på end de fleste andre områder. Her er gang- og løbestier, cykelruter, BMX-bane, skovfitnessbane, og der er ikke langt til rideskole, fodboldklub, badmintonhal og masser af andre fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Her er flere daginstitutioner samt en folkeskole og en Rudolf Steiner skole. Trekroner Centeret byder på gode indkøbsmuligheder, en café, frisør, apotek og ikke mindst Trekroner station. Motorvejen er 5 minutter væk, så man kan være i København ca. på 25 minutter, uanset om man kører i bil eller i tog.

EJENDOMMEN:
Dette nydelige et plans rækkehus er opført i 2006. Boligen er meget velindrettet og på 77 kvm. Grunden er på 145 kvm og giver god plads til egen stor terrasse og et praktisk udhus. Parkeringen foregår lige uden for hækken på grundejerforeningens arealer. Det hele er holdt meget privat og er afgrænset med buskbeplantning.

Boligen er indrettet med entre med skabsplads samt klinker på gulv, som går igen på gæstetoilet med vaskesøjle. Fra entreen kommer man til et åbent stuemiljø samt et flot køkken i lækre materialer. I naturlig forbindelse findes en rummelig spiseplads og huset stue i vinkel og med udgang til den sydvendte terrasse. Det åbne miljø giver en rummelig oplevelse, som forstærkes af masser af lys via vinduespartier mod både nord og syd. ydermere byder boligen på et stort soveværelse med lyse trægulve og skabe samt et godt ekstra værelse. Boligen opvarmes primært med gulvvarme via fjernvarme. Til ejendommen hører også et udhus.

En moderne, rummelig og indflytningsklar bolig i et eftertragtet område blandet med alle aldersgrupper i nærområdet.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741