Bud modtages

NATUREN FLYDER SAMMEN MED ARKITEKTUR I DETTE HJEM

KVARTERET:
I eftertragtede Trekroner, hvor et skønt beboelsesområde i naturskønne omgivelser er grundlaget, kan I nu få hjemme. Adressen er endda på en lukket vej med kort afstand til skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og fantastiske, naturskønne oaser. Man har i nærområdet en forkærlighed for svanerne ved Trekroner Sø, ligesom man kan følge både heste og køer nær hjemmet. Endelig vil pendleren få glimrende betingelser med en kilometer til Trekroner Station og godt tre kilometer til motorvejen.

EJENDOMMEN:
På en usædvanligt stor grund for området - nærmere bestemt 982 kvm - står den ikoniske villa, som er opført i 2003. De 209 kvm er tænkt uden skyggen af spildplads, og hjemmet emmer af intelligente og praktiske løsninger såsom gulvvarme overalt og trådløse sensorer der styrer varmen. Det er såmænd arkitektens bedste bud på det perfekte hjem.

Stuen og køkkenet er udført i forening, hvorfor gastronomiske lækkerier sker i tæt forbindelse med gæsternes nærvær i opholdsstuen. Netop stuen er hjertet i hjemmet, og I vil unægteligt værdsætte det generøse lysindfald fra vest og fra oven. For småbørnsfamilien er dagligdagen praktisk med tre værelser i forbindelse med stuen, mens familien med større børn kan tilskikke de unge en separat afdeling med eget køkken og bad samt en lydisoleret skydedør. Her kan også bo et hold bedsteforældre, eller måske I vil leje afdelingen ud eller have firma hjemme?

Afslutningen på det gennemførte hjem er endnu et badeværelse og et bryggers, mens udearealerne byder ind med et godt anneks og en carport, hvorfra I kan nå huset tørskoet, og sluttelig de fantastiske terrassemiljøer rundt om ejendommen med solens varme stråler skinnende ned på sig fra morgen til aften.

Alt i alt et fabelagtigt hjem med en forrygende beliggenhed.

Bonusinfo fra sælger....
Køberne må undvære ting, som at tømme tagrender og male vinduer, når de køber vores hus i Trekroner.

Om vinteren kan de heller ikke se frem til at skrabe sne. Det klarer grundejerforeningens lille traktor hurtigere end du kan nå at stave til sneskovl.

De skal nok heller ikke regne med at få våde sko, når du går fra bilen og ind i huset i regnvejr. Carporten er lige ved siden af hoveddøren. Som er lige ved siden af postkassen. Som er lige ved siden cykelstativerne.

De kommer aldrig til at male radiatorer, for der gulvvarme over det hele.

De behøver derfor ikke længere stræbe efter at blive Månedens Medarbejder i sit parfold. I stedet kan de gå rundt og se børnene vokse op.

Det er det, vi andre har gjort, men nu er børnene blevet høje og forbløffende stærke, så vi er på udkig efter et nyt eventyr.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741