Nyhed

ØKOLOGISK KVALITETSVILLA MED SJÆL I TREKRONER

KVARTERET:
Trekroner forener på bedste vis grønne naturomraåder med hverdagens gøremål. I kan her bo ud til fredede arealer og har direkte adgang til mosen, som indbyder til gåture i naturskønne omgivelser. I finder bus, skole og daginstitution inden for 500 meter, ligesom området har et trygt stisystem. På cykel er der ikke langt til RO's Torv og centrum. Endelig får I nem adgang til togstationen og motorvejen, hvorfra København kan nås på ca.30 minutter.

EJENDOMMEN:
På den 973 kvm stor grund ligger denne helt vidunderlige og unikke 224 kvm ejendom fra 2001. Den er arkitekttegnet af Poul Stokkebo, som er kendt for sine økologiske boliger med format. Alt i dette hus er gennemtænkt ned til mindste detalje. Ejendommen er fuldmuret og kalket, gulvene er behandlet med pipeler, og murstenene er specialfremstillede til Stokkebos byggerier, og tilsammen sikrer det et fantastisk indeklima. Oveni har huset bornholmske granitgulve, to runde vinduer med en diameter på180 cm og en fantastisk udsigt over mosen med langhornskvæg.

Trumfkortet er klart rumfornemmelsen med den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som ydermere forstærkes af den flotte loftshøjde, lysindfald og de imponerende materiaeler huset er opført i.

Tilmed er der udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener sjælen i huset med udemiljøet. Kernen i huset er stueetagen, som samler indtrykkene fra udsigten, de synlige bjælker og det opdaterede Invita-køkken fra 2021 med varmebestandige stenbordplader. Her kan I tilberede middage og samtidigt med at i kan nyde udsigten ud over mosen og følge med i snakken ved spisebordet. Videre er der et badeværelse, et bryggers og et viktualierum.

I hjertet af huset er der en trappesøjle op til førstesalen, som har tre store værelser og et rummeligt soveværelse med walk-in-closet. Tilmed får I et istandsat badeværelse fra 2021 med en unik bordplade, som er en bejdset planke fra Det Kongelige Bibliotek. Endelig er der en møblerbar repos med udgang til en stor altan.

Den dejlige grund har en gårdhave med morgensol og en stor træterrasse, der indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der også en carport med plads til 2 biler.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741