BO SOM I ET RÆKKEHUS MED FORDELENE VED EN LEJLIGHED

KVARTERET:
Med kun 5 minutters kørsel til Roskildes hyggelige handelscentrum og 25 min til København er boligen ideel til den lille familie med to børn eller jer, der ønsker at bo midt i et rekreativt område. Her er gang- og løbestier, cykelruter, BMX-bane, skovfitnessbane, og der er ikke langt til rideskole, fodboldklub, badmintonhal og masser af andre fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Her er daginstitutioner, en rigtig god folkeskole. Trekroner byder endvidere på gode indkøbsmuligheder med bl.a. café, tøjbutik, frisør og apotek og ikke mindst Trekroner station.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er opført i 2008. Lejlighederne har fælles grønne arealer med beplantning, græsplæne og plads til børn. Her er et rigtig godt naboskab samt en ejerforening med en god økonomi. Det er endvidere tilladt at have husdyr.

LEJLIGHEDEN:
Denne lyse og indflytningsklare lejlighed med en af de bedste beliggenheder i bebyggelsen, byder på to velindrettede etager og har et samlet boligareal på hele 126 kvm med god plads til hele familien.

Lejligheden indeholder en rummelig entré med plads til både sko og overtøj, dejlig lys og højloftet stue/opholdsrum i åben forbindelse til et køkken med hvide elementer og god plads til spisearrangement. Lysindfaldet fra de store vinduespartier og udsigten til de grønne træer er med til at skabe en helt særlig atmosfære i rummet. Fra stuen er der udgang til lejlighedens sydvendte altan. På 1. sal finder man 3 lyse og rummelige værelser, repos samt lækkert, moderne badeværelse med vaskesøjle og gulvvarme. Under trappen til førstesalen er der et praktisk viktualierum med masser af opbevaringsmuligheder.

En fantastisk spændende lejlighed der absolut bør opleves.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

casper@hensrik.dk

70 208 218