INDFLYTNINGSKLAR VILLA PÅ LUKKET VEJ I VINDINGE

KVARTERET:
Villaen er placeret i den populære by Vindinge nær Roskilde, som byder på et rigtig godt foreningsliv samt en nem hverdag, da alle hverdagens bekvemmeligheder findes inden for kort afstand. Vindinge Skole går helt til 9. Klasse og befinder sig i kort cykelafstand fra adressen, mens den ene af de to lokale institutioner blot ligger 500 meter væk. I får også nemt til både flot natur i området i form af Hedeland og for indkøb hos den lokale købmand.

EJENDOMMEN:
Den 155 kvm store etplansvilla fra 1972 byder på en skøn planløsning fordelt på et stort køkken-alrum fra 2018, tre værelser (mulighed for fire) og et renoveret badeværelse og gæstetoilet. Dertil er der udestue og bryggers samt en solrig grund på 891 kvm.

Huset præsenterer sig nydeligt med gule mursten og hvidmalede vinduesrammer, og I kan med fordel parkere bilen i carporten og herfra bevæge jer indenfor. Entréen byder jer velkommen indenfor med en hyggelig, lille alkove. Køkken-alrummet er blevet opdateret i 2018 med et nyt Designa-køkken i et tidløst og moderne design med masser af skuffeplads, og I kan glæde jer til at indrette de store opholdsstuer med langbord og komfortable sofaer. Hvis det er aktuelt at tilføje et ekstra værelse, kan I inddrage noget af stuen. Fra stuen er der adgang til en hyggelig udestue, som kan forlænge sommeren på begge sider af sæsonen.

I fordelingsgangen finder I tre gode og regulære værelser, som alle har en fornuftig størrelse udover det nye badeværelse og gæstetoilettet (2019). Bryggerset kan tilgås fra køkkenet og har gulvvarme, praktisk opbevaringsplads samt mulighed for at installere vaskefaciliteter.

Når sommeren står for døren, kan I nyde solen i haven mod sydvest, hvor i finder flere hyggelige terrasser, mens græsplænen bliver et hit for børnene at boltre sig på.

Et hjem klar til overtagelse.