LUKSURIØS VILLA I VINDINGE

KVARTERET:
Denne lækre villa ligger på en lukket og rolig vej med et fantastisk naboskab i Roskildeforstaden Vindinge. I byen finder I skole til 9. klasse, flere daginstitutioner, træningscenter, idrætshal og en velassorteret købmand, som alt sammen er i gåafstand fra hjemmet. Området byder ligeledes på legepladser, grønne områder og ikke mindst det yderst populære Hedeland. Endelig tager det under 10 minutter i bil til Roskilde med gode shoppingmuligheder, spisesteder og kulturtilbud

EJENDOMMEN:
Villaen i ét plan med hele 229 m2 er oprindeligt fra 1972, men det er kun selve fundamentet og to ydervægge, der er tilbage fra dengang, da det er ombygget i 2017. Så I får praktisk talt et nyere energioptimeret hus med gulvvarme overalt, som er placeret på en dejlig solrig grund med 846 m2.

Boligen præsenterer sig flot udefra med en glat, hvid facade og et sort tag. Bilen kan parkeres i carporten, hvor I bagved finder et godt udhus med to disponible rum.

I entréen træder I ind på et elegant, fugefrit gulv i bedste New Yorker-stil, som fortsætter ud i det pragtfulde køkken-alrum, der udgør familiens naturlige samlingspunkt. Her vil I straks bemærke det kipførte loft, som er gennemgående for hele huset, og HTH-køkkenet er luksuriøst udført med lyse, glatte fronter, en Quooker, en kæmpe vinafdeling og hvidevarer fra Miele. Her er der også udgang til terrassen, og overgangen til den rummelige stue markeres af tykke træbjælker, der sætter streg under husets unikke stil.

I kan tillige se frem til en lækker forældreafdeling, hvor soveværelset er forsynet med et walk-through-closet, som fører videre ud til et flot badeværelse med to håndvaske og en glasafskærmet bruseniche. Dertil kommer fire værelser, endnu et badeværelse og bryggers.

Udemiljøet byder på et kæmpe terrasseareal med plads til børneleg, et solrigt terrassemiljø og ikke mindst en lækker udendørsspa.