DEJLIG FAMILIEVILLA FOR ENDEN AF EN BLIND VEJ

KVARTERET:
Familien får optimale forhold på beliggenheden for enden af denne lukket villavej i Vindinge. Børnene kan derfor færdes trygt og frit, da trafikken kun består af de ligesindede bilister fra gaden. I får kun én nabo, fordi størstedelen af matriklen støder ud til fordelagtige stisystemer, der forbinder hele byen. Hverdagens puslespil kommer nemt til at gå op i en højere enhed med små fem minutter på cykel til både daginstitutionen og indkøbsmuligheder. Vindinge Skole er tilmed kun en kilometer fra hoveddøren. Nærområdet er præget af de mange grønne områder, hvor børnene vil elske boldbanen og legepladsen.

EJENDOMMEN:
Villaen fra 1971 er på 135 kvm i ét plan med en grund på 902 kvm. Inden døre venter der et åbent køkken-alrum i forbindelse til en stue. Køkkenet fra 2021 er lyst og lækkert med køkkenø og hvide, grebsfrie fronter toppet med en flot bordplade. Spisebordet kan indrettes i alrummet i nærhed til madlavningen, mens de bløde møbler får får fin plads i stuen med det mægtige lysindfald.

De tre værelser ligger side om side. Hertil kommer to badeværelser, hvoraf det ene er med brus og det andet er med kar. Endelig har I også et bryggers med praktiske funktioner. Udenfor skal I se den store træterrasse, der kan tilgås to steder fra huset. En plan græsplæne får I også, og oveni kommer en carport med et tilstødende skur.

Alt i alt et fantastisk bud på familiens næste hjemsted, hvor I hverken kommer til at gå på kompromis med huset eller beliggenheden.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741