LÆKKER, OPDATERET VILLA I VINDINGE

KVARTERET:
I bosætter jer i attraktive Vindinge, der er en velfungerende by med et nærværende lokalsamfund. Her finder I mange gode sportsaktiviteter, indkøbsmuligheder, institutioner og en skole til 9. klasse, og som prikken over i'et kan det hele sågar nås til fods. Vejen I bor på er minimalt befærdet, og området er derfor dejlig fredeligt. På den anden side af vejen ligger der skønne, grønne arealer med fodboldbane, BMX-rute og et lille stykke skov, hvor børnene kan lege efter skole.

EJENDOMMEN:
Villaen der oprindeligt er opført i 1897 er løbende blevet opdateret og vedligeholdt, og I kan derfor se frem til en moderne planløsning på 200 kvm, der er ideel til en familie. Der er luft-til-vand-varmepumpe samt gulvvarme i en stor del af huset. Grunden råder hertil over 758 kvm, og I får både en 150 kvm træterrasse på den ene side samt en forhave med plads til leg.

Indenfor venter et indbydende køkken-alrum i forening med stuen, der derfor også bliver hjemmets samlingspunkt. Her er etableret et enkelt og tidløst køkken med hvide elementer, og der er god plads til både spisebord og et komfortabelt sofahjørne. Gulvet er prydet af microcement, som løber videre i den nye tilbygning fra 2018, hvor I finder fire store værelser foruden et badeværelse og et praktisk bryggers. Der er yderligere et værelse i den anden ende af huset, der tilgås fra stuen. Dette værelse kan evt. integreres til stuen, såfremt man ønsker det. På første sal er der et dejligt rum med flere anvendelsesmuligheder. Eksempelvis kan det udnyttes til en ekstra opholdsstue, et teenageværelse eller måske et legerum.

Den store træterrasse orienterer sig mod vest med sene soltimer. Terrassen tilbyder blandt andet flere fede zoner og overdækning, hvor I kan arrangere hyggelige loungeområder og et spiseareal.

En skøn ejendom der skal opleves.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602985