NY PRIS - FLOT MODERNISERET VILLA MIDT I VINDINGE

KVARTERET:
I Vindinge opleves et skønt lokalsamfund, og det er centralt i byen, at I finder denne villa. Således er afstanden kort, når det kommer til dagligdagens behov, hvor I kan gå til daginstitution, skolen der går til og med 9. klasse, indkøb og busforbindelser. Foreningslivet er aktivt og varieret med alt fra E-sport til ridning og diverse boldspil for store som små, ligesom det er værd at udforske naturen i eksempelvis spændende Hedeland. I bil er der godt fem minutter til motorvejen og under ti minutter til centrum af Roskilde.

EJENDOMMEN:
Den 200 kvm store energivenlige villa, placeret på en 758 kvm solrig grund, er oprindelig fra år 1897, men er igennem årene gennemgribende istandsat med bl.a. luft-til-vand-varmepumpe samt gulvvarme i en stor del af huset. Indenfor er det opholdsmiljøet, der trækker. Dette udgøres nemlig af stuen og køkkenet i direkte forbindelse, og minimalisme præger på elegant vis rammerne. Se bare gulvet og køkkenet, der er udført i en nordisk æstetik med ovn i arbejdshøjde. Mod sydvest er der udgang til terrassen. I denne ende af boligen har I et separat værelse, mens de resterende fire værelser ligger samlet i den modsatte del af villaen. Herved er der ligeledes et bryggers og et rummeligt badeværelse, som er nydeligt med store fliser, et moderne badekar, en bruseniche og en topmonteret bowlehåndvask. Førstesalen er dedikeret til et værelse mere, og her bidrager de fritlagte spær til en charmerende stemning.

Et særligt træk ved haven er uden tvivl den markante terrasse, der har udendørsbruser samt flere overdækkede afsnit, og i kraft af størrelsen er der virkelig plads til spiseområder, loungemøbler, spa og grill her. Der er også et nemt stykke græsplæne til børnenes legeredskaber, og endelig er der carport i indkørslen.

Gør boligdrømmene til virkelighed i denne store villa med en skøn have på en dejlig adresse.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Carsten Salomon

Salg & vurdering

carsten@hensrik.dk

70 208 218