ENDERÆKKEHUS MED LUKKET HAVE I ROSKILDE

VI VIL GERNE PASSE PÅ DIG OG ALLE ANDRE. DERFOR OVERHOLDER VI RETNINGSLINJER SOM FØLGE AF COVID-19. DU ER VELKOMMEN TIL AT BESTILLE EN FREMVISNING, DA DER KAN VÆRE BEGRÆNSET TID PÅ ET ÅBENT HUS.

KVARTERET:
Her kan I se frem til en rolig beliggenhed med bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af blot én kilometer. På cykel er der ikke langt til RO's Torv og centrum med alt fra lækre spisesteder til spændende butikker og dagligvareindkøb, mens Roskilde Havn og Byparken sætter tempoet ned med afslappende gåture. Afslutningsvis får I let adgang til togstationen og motorvejen, hvorfra København kan nås på cirka en halv time.

EJENDOMMEN:
Enderækkehuset fra 1974 er placeret på en 195 kvm grund. Indenfor fordeler de 128 kvm sig via en veldisponeret planløsning med toilet på begge etager samt opholdsrum i stueetagen og soveafdeling på førstesalen, der giver jer plads til såvel privatliv som samvær med familien.

Trumfkortet er den indretningsvenlige stue med store, sydvendte glaspartier, der både sikrer et fantastisk lysindfald og giver direkte udgang til terrassen. I stuen kan I placere en komfortabel sofagruppe i den ene ende og indrette en hyggelig spiseplads i den anden.

Det herlige køkken-alrum samler familien om madlavning og samvær. Vordingborg-køkkenet fremtræder stilrent med hvide elementer i flot kontrast til de sortnistrede bordplader. Det er udstyret med gængse hvidevarer og rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der et gæstetoilet og et bryggers med vaskefaciliteter.

Førstesalen rummer hele fire værelser med indbyggede skabe og et væld af muligheder, hvad end I drømmer om børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig afrundes boligen med et badeværelse med badekar.

Udenfor venter en dejlig, lukket have, der er så nem at vedligeholde, at I fremfor lugearbejde kan læne jer tilbage på én af de to terrasser og nyde livet under åben himmel. Som prikken over i'et er der en integreret carport og et udhus.

Alt i alt et skønt rækkehus til den store familie.