KVARTERET:
I kommer til at bo på en lukket villavej i Himmelev med gåafstand til grønne områder og fjorden. Har I børn i skolealderen, kan de selv gå til Himmelev Skole, som blot ligger cirka 250 meter fra hoveddøren. Det er også her fodboldbanen kan findes, og der er heller ikke langt til indkøb og daginstitution.

EJENDOMMEN:
Det arkitekttegnede hus fra 1976 ligger på en kuperet grund, der råder over 839 kvm, mens selve boligen byder på 189 kvm. Indenfor venter en spændende planløsning, der blandt andet beriger Jer med et imponerende køkken-alrum med højt til loftet og en masse lys. Det nedre plan i huset er i niveau med grunden, hvilket giver en dejlig rumfornemmelse og plads til en stor børneafdeling.

Det er naturligvis køkken-alrummet, der bliver familiens samlingspunkt i hjemmet, og det er prydet med et ægte skifergulv og et nydeligt køkken med hvide fronter. Lyset strømmer ind, og højden på loftet er i sig selv værd at bemærke. Videre finder I en hyggelig stue med en gennemgående pejs fra alrummet samt forældreafsnittet med tilhørende badeværelse fra 2016. Der er også et gæstetoilet, og fra alrummet kan I træde ud på en skøn, hævet terrasse med aftensol. På det nedre plan er der tre lyse og rummelige værelser, hvoraf to af dem har udgang til fliseterrassen. Yderligere er der et værksted, et vaskerum og et disponibelt rum til opbevaring. Afslutningsvis er der et stort, lækkert badeværelse med både kar og brus samt flotte mosaikfliser.

Havn er enormt hyggelig, og der er terrasse med sol fra middag til aften, mens det fine orangeri giver jer mulighed for at forlænge sæsonen i begge ender.

Et helt unikt hjem i Himmelev.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218