EN HELT SÆRLIG VILLA PÅ EN SKØN GRUND I HIMMELEV

Kvarteret:
Lundemarken 8 i Roskilde er en charmerende ejendom, der strækker sig over 175 kvadratmeter på en yderst velbeliggende grund på 927 kvadratmeter. Alt dette finder I på en rolig og lukket vej der tilmed også er forbundet med områdets stisystem, som giver adgang til områdets skoler, grønne arealer og midtbyen. Indkøbsmuligheder er der også flere af i nærområdet. Pendleren vil opleve, at det nemt både at tilgå de store veje mod byen samt offentlig transportmuligheder.

Ejendommen:
En omhyggelig renovering har i 2019 forvandlet dette hjem med bl.a. sine nye facader, isolering og tagbelægning, der ikke blot forbedrer hele ejendommens udtryk, men også dets energiforbrug. Fjernvarmen er lagt ind i 2023.

Beliggenheden på den lukkede vej gør at der er ro i området, når man ønsker at nyde sine lækre udearealer. Grunden ligger lidt højt, så der flotte solnedgange, som kan ses fra store dele af boligen, hvilket tilføjer til en følelse af ro og rummelighed. Med fire store soveværelser præsenterer dette hjem en ideel plads til familien, hvad enten det er til værelser, hjemmearbejdsplads, gæster fra Jylland eller hobby. Dertil er et flot badeværelse med kar, et gæstetoilet, flot køkken med gaskomfur samt et mindre bryggers. Det er mulig nemt at etablere flere værelser, hvis behovet skulle være til det.

Den unikke arkitektur og planløsning er med til at skabe en atmosfære af eksklusivitet og personlighed. Hver detalje er nøje gennemtænkt for at skabe et rum, der ikke blot er funktionelt, men også indbydende og karakterfuldt. Dette hus er ikke bare et sted at bo, det er et særligt hjem med en sjæl og en historie, der venter på at blive udforsket og nydt af dets nye beboere.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218