LYS SYDVENDT GAVLLEJLIGHED MED TO ALTANER

KVARTERET:
I kan se frem til en pragtfuld beliggenhed i Trekroner nær hverdagens gøremål og naturskønne områder, hvilket giver jer det bedste fra to verdener. Lejligheden ligger i første række til Trekroner Sø, og området byder også på et mangfoldigt dyreliv og grønne områder, som inviterer til afslapning og hyggelige gåture. Desuden finder I tog, bus, indkøb, skole, daginstitution og andre relevante tilbud i nærområdet. Endelig får I nem og hurtig adgang til motorvejen.

EJENDOMMEN:
Den fireværelses lejlighed er placeret på 3. sal, uden overbo, i en moderne ejendom fra 2020 med elevator. Boligen er registreret med 127 kvm med en veldisponeret planløsning uden spildplads. I kan glæde jer over private parkeringsforhold, stor fælles tagterrasse et beboerhus med gode faciliteter, herunder en stor terrasse og mulighed for at leje et værelse til overnattende gæster.

LEJLIGHEDEN:
Trumfkortet er at I her træder ind i en gavllejlighed, som sikrer lysindfald fra både øst, syd og vest. Den åbne forbindelse mellem køkken/alrum og stue forstærker oplevelsen af en lys og indbydende bolig, som understreges yderligere af hele to altaner, placeret mod henholdsvis øst med udsigt over søen og en lidt større mod vest.

Køkkenet kombinerer tidløs elegance med praktik. Her får I mørke fronter, hvid bordplade, en stor køkkenø med god arbejdsplads men også mulighed for at indtage de mindre måltider, lave lektier m.m. Her er god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Lejligheden byder på tre værelser, hvoraf det ene er oplagt forældresoveværelse med adgang til depotrum, skabsvæg og eget badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og plads til vaskesøjlen. Forældresoveværelset er med adgang fra stuen og deler ikke væg med de øvrige værelser. Til gæster og øvrige beboere findes særskilt brusebadeværelse udført i samme kvalitet og stil med lyse klinker og møblement.

Boligen er udført i god kvalitet med tilvalg i køkkenet og i form af lækre trægulve. Endelig får i også ventilationsanlæg og gulvvarme for optimalt indeklima og komfort i hverdagen.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981