INDBYDENDE RÆKKEHUS I TREKRONER

VI VIL GERNE PASSE PÅ DIG OG ALLE ANDRE. DERFOR OVERHOLDER VI RETNINGSLINJER SOM FØLGE AF COVID-19. DU ER VELKOMMEN TIL AT BESTILLE EN FREMVISNING, DA DER KAN VÆRE BEGRÆNSET TID PÅ ET ÅBENT HUS. ~

KVARTERET
I Trekroner finder I dette flotte og velindrettede rækkehus, hvor I bliver en del af et nyetableret og børnevenligt kvarter med gode parkeringsforhold, et socialt naboskab og en legeplads. I bosætter jer tæt på daginstitution og skole, ligesom indkøb og Trekroner Station med direkte togforbindelse til Roskilde og København er at finde inden for blot én kilometer.

EJENDOMMEN
Rækkehuset er fra 2015 og er placeret på en 101 kvadratmeter grund, hvor boligen strækker sin velindrettede planløsning på 120 kvadratmeter over to plan. Det energivenlige hus er opført i vedligeholdelsesfrie materialer og har gennemgående gulvvarme. Overalt ses det tydeligt, at hjemmet er passet godt på, og det har ikke været nødvendigt med nogle istandsættelser. Samtidig skal det fremhæves, at der er tilkøbt forskellige opgraderinger blandt andet i form af kvalitetshvidevarer fra Siemens.

I stueetagen udfolder hjemmets opholdsmiljø sig med køkken-alrum og stue i ét. Her mødes I af et varmt lysindfald fra det brede vinduesparti med dobbeltdøre til terrassen. Det stilrene HTH-køkken har hvide, grebsfrie elementer med LED-lys under overskabene, der giver kokken et fint arbejdslys på den lysegrå bordplade og ved induktionskogezonen. Der er også integreret pyrolyseovn og et fuldt størrelse køleskab.

Etagen fuldendes af bryggerset med Siemens-vaskesøjle samt det ene af boligens to lækre badeværelser. På førstesalen fører reposen til det sidste badeværelse - begge er ens indrettet med et sort, grebsfrit møblement med hvid håndvask, spejl med lys i og en muret bruseniche. I finder også tre værelser, hvor det største kan opdeles i to separate rum, hvis I ønsker det. De sidste to værelser har begge franske altaner, mens det ene er beriget med et walk-in-closet.

Udenfor venter jer en solrig, vestvendt have med et mindre græsareal og en fliseterrasse, der er udstyret med en elektrisk markise.

Alt i alt får I et lyst hjem med plads til den voksende familie.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anne Löchte (barsel)

Ejendomsmægler, MDE

anne@hensrik.dk

70 208 218