RUMMELIGT ENDERÆKKEHUS FRA 2015

KVARTERET:
I kan glæde jer til at bosætte jer i Trekroner, hvor I får alle hverdagens bekvemmeligheder inden for meget kort afstand. I kommer til at bo nær Trekroner Skole, og I er meget tæt på daginstitution samt ikke mindst togstationen, hvor togforbindelser kan tage jer til både Holbæk og København. Roskilde centrum ligger også kun ti minutter på cykel fra hoveddøren. Kvarteret er roligt og med et rigtig godt nabofællesskab. I får også egen parkeringsplads samt grønne områder og Himmelev Skov lige ved siden af.

EJENDOMMEN:
I får fornøjelsen af at overtage dette fine rækkehus fra 2015, som råder over 148 kvm. Hele herligheden er placeret på en 153 kvm grund, og I får dermed rigeligt med plads til jeres store familie. Indenfor venter en god og funktionel planløsning med gulvvarme overalt, hvor stueplanet byder på det samlende alrum, der består af en stor stue kombineret med køkkenet. Yderligere er der et pænt badeværelse og et bryggers. Alle elementer i bryggers, entré og køkken er i massiv egetræ, hvilket skaber en nydelig, rød tråd i indretning, mens alle hårde hvidevarer er Siemens. I kan ovenpå finde soveafdelingen, som består af fem regulære værelser foruden et badeværelse. Alle værelser er lyse og indbydende, og i det ene er der integreret en praktisk skabsvæg.

I kan glæde jer til at nyde sommeren på den hyggelige terrasse mod vest, hvor solen holder jer med selskab fra eftermiddag til aften, og hvis I trænger til skygge, kan I anvende markisen fra 2019. Her er der minimalt vedligehold, da alt er anlagt med fliser, og ved indgangspartiet er der et skur og plads til cykelparkering.

Et skønt, rummeligt rækkehus i et fantastisk område af Trekroner.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

casper@hensrik.dk

70 208 218