LÆKKERT RÆKKEHUS FRA 2015 MED EGEN P-PLADS

KVARTERET:
Boligen ligger i det eftertragtede kvarter Trekroner på østsiden af Roskilde, med hurtig og nem adgang til København - uanset om det er med tog eller om I skal bruge motorvejen, så er I på rette vej på under 5 minutter. I gåafstand findes Trekroner Centeret som tilbyder en populær SuperBrugs og en stor Fakta, lækker café, frisør, apotek, lægehus m.m. Trekroner Skole, den private Kristofferskolen og diverse pasningstilbud er i nærområdet og med naturen som nabo, er der rig mulighed for udendørsaktiviteter. Området er præget af et engageret lokalmiljø i bedste nybyggerånd og med mange tilbud til alle aldersgrupper.

EJENDOMMEN
Rækkehuset er på 120 kvm., opført i 2015 med en 111 kvadratmeter stor grund tæt på grønne områder og stisystem. Boligen er opført med vægt på lave drifts- og vedligeholdelsesudgifter, moderne komfort som gulvvarme og tilpasset børnefamilier med fællesarealer og legeplads midt i udstykningen. Indenfor finder I en rummelig entre, praktisk med klinker og plads til at få overtøj og skoene af. Til den ene side findes bryggers med vaskesøjle og god opbevaringsplads - og på den anden side et badeværelse med væghængt toilet og bruseniche. Fra indgangspartiet kommer I ind i husets hjerterum, som indeholder både køkken, alrum og stue. Her er masser af lys fra de store vestvendte glaspartier der går fra gulv til loft, og som understøttes af 2,5 meter til loftet, lyse trægulve og et stilrent køkken med hvide grebsfrie fronter. Et lækkert rum, som vil fungere perfekt som samlingspunkt for enhver familie. Fra stuen er der udgang til en flisebelagt terrasse omkranset af bøgehæk.
På 1. sal finder I et repos og 4 værelser, som alle er med lyse trægulve og store vinduespartier. De to har endda fransk altan. Her er tænkt to børneværelser, et kontor og et oplagt forældresoveværelse med walk-in-closet.
På dette plan findes naturligvis også et badeværelse, som matcher det i stueplanet med mørke klinker og hvidt møblement.
Til denne bolig hører som noget ekstraordinært egen P-plads.
Lækker, lys familievenlig bolig i dejlige omgivelser med alle faciliteter tæt på.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218