LYST OG LÆKKERT NYBYGGET RÆKKEHUS I GREVE

KVARTERET:
I en hyggelig lomme i et nydeligt nybyggerkvarter støder I på dette fortrinlige rækkehus, der med sin placering bliver et kæmpe hit hos børnefamilien. Adgang til offentlig transport er godt en halv kilometer fra hoveddøren, og de omkringliggende omgivelser er både rolige og grønne. Daginstitution, skole, indkøbsmuligheder og diverse fritidsaktiviteter nås på cykel efter at have tilbagelagt små to kilometer, mens S-toget fra Greve Station ligger tre kilometer væk.

EJENDOMMEN:
Foruden den rolige beliggenhed kan I se frem til et veldisponeret hjem fra 2022 opført i gode materialer og med et gennemgående, fantastisk lysindfald. Boligens 114 kvm er placeret på en 130 kvm stor grund, og hjemmet fordeler sig over to fulde plan. I samler venner og familie i det lækre køkken-alrum eller den rummelige stue. Tidløse elementer skaber rammerne for hverdagskokken, og både omkring spisebordet, som placeres i forlængelse, og i dagligstuen opleves et henrivende lysindfald. Etagen afsluttes af et toilet, før turen går op på førstesalen. Her finder I tre værelser med pæne størrelser, og det bliver en fryd at indrette et soveværelse samt et par børneværelser eller et hjemmekontor og et hobbyrum. Heroppe ligger endvidere badeværelset, som byder på en muret bruseniche. 1.salen er meget velindrettet.

Uderummene udgøres af to nyanlagte fliseterrasser, der breder sig mod både nord og syd, og I får dermed glimrende betingelser for at følge solens bane såvel som at holde jer i skyggen på de særligt varme dage. En indkørsel med en kommende carport og et godt udhus afrunder udearealerne rigtig fint.

Alt i alt får I et lækkert, nybygget rækkehus med en rolig og familievenlig beliggenhed.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741