DEJLIG FAMILIEViLLA MED SKØN HAVE I OSTED

Opdag denne indbydende villa fra 1974, der byder på en fin kombination af velholdt charme og potentiale for personliggørelse. Beliggende på en fredelig vej i det dejlige Osted, er dette hjem det perfekte udgangspunkt for familielivet. Med sine 154 kvm. fordelt over en praktisk planløsning, er der rigelig plads til både hverdagens aktiviteter og festlige sammenkomster. Grunden er på 723kvm.

Træd indenfor i den lyse åbne entre, der leder dig videre til hjemmets hjerte: En rummelig stue, hvor store vinduespartier sikrer et flot lysindfald og direkte adgang til den solrige terrasse. Stuen giver plads til både spise- og opholdsområde, hvilket gør det nemt at forestille sig hyggelige stunder med familie og venner. Køkkenet er velholdt med masser af skabsplads og praktisk adgang til bryggerset.

Hjemmet rummer tre behagelige værelser samt en forældreafdeling med eget badeværelse, hvilket sikrer privatliv for alle husets beboere. Derudover findes et gæstetoilet med bad - ideelt når man har besøgende eller store børn.

Selvom ejendommen ikke er moderniseret, fremstår den yderst velholdt og indbydende. Den nye ejer får således et solidt fundament at bygge videre på - hvad enten ønsket er at bevare hjemmets nuværende karakter eller give det et mere moderne præg.

Udenfor venter et smukt anlagt haveanlæg, som kan nydes fra første parket på den dejlige terrasse og en skøn pool af passende størrelse. Haven inviterer til leg og afslapning under åben himmel, mens dens æstetiske udformning også bidrager positivt til ejendommens samlede udtryk set fra vejen.

Beliggenheden i Osted kunne ikke være bedre for en familie; her er roligt nok til at børnene trygt kan lege udenfor eller gå selv til skolen, samtidig med at dagligdagens nødvendigheder som indkøb ligger indenfor kort afstand. For pendlerfamilien er der gode muligheder i alle retninger.

Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218