VELINDRETTET ETPLANSVILLA I OSTED

KVARTERET:
I bosætter jer på en rolig vej i Osted, hvor I kommer til at få alle dagligdagens bekvemmeligheder inden for kort afstand, så hverdagen kan glide let. Der er fem minutters gang til skolen, og der er kun én kilometer til flere indkøbsmuligheder. Hertil ligger åen tæt på adressen, som også kan nås med en lille spadseretur, mens skoven også er et godt udflugtssted. Ydermere kommer I også til at bo tæt på Sagnlandet, hvor I kan opleve, hvordan det var at bo i vikingetiden.

EJENDOMMEN:
Glæd jer til at flytte i nye rammer i dette skønne etplanshus fra 1974. Det er placeret på en 711 kvm stor grund, mens boligkvadratmeterne byder på 144 kvm fordelt på en god planløsning. Boligen er nemlig delt op med en funktionel forældreafdeling og et børneafsnit i hver sin ende af huset. I kan derfor se frem til både privatlivets glæder, mens I også får gode samlingssteder i køkkenet, spisestuen og stuen. Køkkenet rummer en god mængde skabsplads, og I kan derfor nemt indrette jer med alt jeres køkkengrej. I stuen og spisestuen er der et dragende lysindfald, som skinner igennem de store, brede ruder ud mod terrassen. Til forældresoveværelset er der tilhørende badeværelse med brus, mens husets andet badeværelse ligger i fordelingsgangen mellem to af værelserne. I får også et praktisk bryggers med originale elementer fra 1970'erne.

I forhaven er der anlagt en nydelig sansehave med små sten og bede, og i baghaven mod syd kan I nyde en række blomsterbede, der blandt andet tæller stauder og rhododendron. Der er også en urtehave og bærbuske. Kaffen kan nydes på den pæne fliseterrasse, og der er endnu en hyggelig solkrog bagved legehuset.
Et fremragende bud på en bolig til jeres familieliv i Osted.
Værd at nævne er også huses, smukke anlagte have med blomster og stauder og ikke mindst totale privatliv.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anne Löchte (barsel)

Ejendomsmægler, MDE

anne@hensrik.dk

70 208 218