HALVT DOBBELTHUS MED DEJLIG HAVE I ROSKILDE

KVARTERET:
Beliggenheden i Roskilde er pragtfuld, hvis I ønsker at bo tæt på hverdagens gøremål og samtidig have grønne områder inden for overskuelig rækkevidde. Der er gåafstand til RO's Torv, ligesom cyklen fører jer hurtig til centrum. Hvis I trænger til naturskønne omgivelser, er der rig mulighed for gåture i Byparken, Folkeparken og på den hyggelige havn. Afslutningsvis får I nem adgang til Roskilde Station, bus og motorvejen.

EJENDOMMEN:
Det halve dobbelthus fra 1955 er placeret på en 394 kvm stor grund. Indenfor bydes I velkommen i entréen, hvor I kan se frem til 81 veludnyttede kvm, som skaber en luftig rumfornemmelse. Til boligen hører en kælder med et fælles vaskerum og to disponible rum til opbevaring.

Samlingspunktet bliver det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, som giver jer mulighed for at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige gøremål. I stuen kan I både placere en sofa og et spisebord.

Køkkenet fremtræder let og tidløst med hvide elementer, mens bordpladerne skaber kant til det lyse udtryk. Her er en ovn i ergonomisk højde samt masser af opbevarings- og bordplads, så I får gode rammer om madlavningen.

Boligen rummer også et soveværelse og et rum, der er oplagt som et kontor, hobbyrum eller walk-in-closet. Endelig er der et badeværelse med bruser og en tilbygning med mange anvendelsesmuligheder.

Udenfor kan I glæde jer til en dejlig have med en græsplæne til afslapning samt lækre frugttræer med både blommer, druer, ferskner, pærer og æbler. Der er også en overdækket terrasse, som ligger i læ og giver en ekstra dimension til boligen. Her kan I tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret. Som prikken over i'et får I egen carport.

Kort og godt en overskuelig villalejlighed nær alle hverdagens gøremål.

BEMÆRK! Naboen er også til salg - mulighed for 2-familiers ejendom.
https://www.hensrik.dk/sager/magevej-32-st-th-4000-roskilde/
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602985