EN UALMINDELIG DEJLIG EJENDOM

Kvarteret:
Dette smukke og unikke hjem er placeret midt i Mannerup, tæt på Osted, som byder på både folkeskole, friskole, institutioner og muligheder for indkøb. København kan nås med tog fra Borup station på 30 min og i bil på ca. 45 min, mens Roskilde kun er 15 minutter væk. Hvis I drømmer om at flytte til landlige og naturskønne omgivelser med god plads, udsigt over marker, en hyggelig have med smukke gamle træer, stor græsplæne, der giver plads til leg og boldspil, drivhus og højt til himlen - så er muligheden her nu.

Boligen:
Ejendommen, som over en årrække er gennemgribende restaureret med stor respekt for husets ånd, byder jer på hele 226 kvm. Husets midte består af nogle smukke stuearealer og et indbydende Svane-køkken med bl.a spiseplads, Quooker, varme i gulvet, fine detaljer og solide materialevalg. Sælger har dyrket og plejet denne ejendom i mange år. Her er klassiske smukke trægulve, som samler de lyse opholdsrum med synlige spær flere steder og trækker den smukke have helt ind. Der findes desuden 5-6 reelle soveværelser fordelt på 3 afdelinger i boligen - heraf 1 på den mindre 1.sal, som også byder på en oplagt kontormulighed . Hertil et par lækre badeværelser af nyere dato med gulvvarme samt et praktisk bryggers.

Udearealerne er velplejede og har det man skal have, når man bor lidt ude på landet. Dobbelt carport, et godt udhus og stor græsplæne hele vejen rundt. Ejendommens varmekilde er opdateret til et miljøvenligt luft-vandanlæg.

Her er en sjælden mulighed for at købe et idyllisk hjem, som er moderniseret og inspirerende at bo i. Der er rolige omgivelser, og dagligdagen kan sagtens fungere, da familiens behov nemt kan dækkes i nærområdet.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741