LÆKKER VILLA MED EKSTRAORDINÆRE TILVALG

KVARTERET:
Her kan i komme til at bo i et meget børnevenligt kvarter, på en rolig og lukket vej i Svogerslev tæt på grønne fællesarealer, omfattende stisystemer og i gåafstand til søen, og er I til gåture kan I glædes over at blive nabo til Nationalpark Skjoldungernes Land, der har vandreruter til enhver ambition. Svogerslev byder også på gode indkøbsmuligheder, fritids- og idrætstilbud, skole samt til flere integrerede daginstitutioner. Skal I have en båd i vandet eller bade, er Herslev en mulighed, der ligesom Boserup Skov og Roskilde Golfklub hurtigt nås i bilen. Der er ikke langt til bybus og i bil kan I være på motorvejen på 5 minutter.

EJENDOMMEN:
I kan glæde jer til at overtage et indflytningsklart hjem fra 2008 på 173 kvm, som i den grad bærer præg af moderne teknologi og dens bekvemmeligheder. Grunden er på i alt 854 kvm, og I kan også forvente Jer et eksklusivt udemiljø, der vil betage og fornøje de fleste familier. Den velanlagte indkørsel og terrasse prydes med rådhusbelægning, og terrassemiljøet er noget helt særligt. Her er mulighed for at have en overdækket terrasse, en helt lukket terrasse eller bare skærme af for lidt vind. En luksus-løsning som giver mulighed for at optimere den danske sommer.

Én anden af huset ekstraordinære faciliteter er, at alt el kan styres via en app og dertil er den delvist murede dobbelte carport på 52 kvm., som blev opdateret i 2021 med en ladestandere til el-bil men kan opgraderes til to el-biler.

Hjerterummet er køkken-alrummet, som har et tidløst køkken fra Designa med hvide elementer, masser af skabs- og bordplads og loftsintegreret emhætte, der sikrer et ubrudt view gennem rummet. Den grå gulvklinke er gennemgående til spiseområdet, hvorfra I kan bevæge Jer ud i det lækre terrassemiljø med overdækning. Her kan I grundet opvarmning sidde mange måneder om året, med god plads til gæster i lækkert loungemiljø og der kan åbnes fuldkommen op til alle sider via foldedøre, og selv taget kan automatisk rulles til side, så det i stedet fungerer som ekstra terrasse. Kort fortalt udvisker denne veludførte løsning grænsen mellem ude og inde på fineste vis.

I forlængelse af alrummet er der adgang til stuen, som fik nyt trægulv i 2018 og har udgang til haven. Stuen har oprindeligt været større, men med en let skillevæg er der blevet skabt et mindre kontor. Vil I hellere have en større stue, kan det nemt reetableres. Det nye gulv går igen i værelserne, som består af en børneafdeling med to store værelser med eget badeværelse med brus, et gæsteværelse samt et forældreafsnit som ud over soveværelse, består af et stort walk-in garderoberum i den tidligere entre, samt et lækkert badeværelse. Adgangen til boligen sker i gavlen mod vejen, og rummet fungerer som kombineret entre med garderobe og bryggers med vaskefaciliteter.

I kan nyde sommeren i haven, som er nem at passe, idet den mest af alt består af en græsplæne med rum til legeaktiviteter. Her finder I flere terrasser, lækroge og solområder, som lægger op til at nyde udelivet. Til boligen hører en lækker carport som er i garagekvalitet og et overdækket areal til cykler. Mod vejen er der nydeligt afgrænset med port/hegn i galvaniseret stål, der med et tryk på fjernbetjeningen åbner op, så man kan komme ind og parkere.

Der er i det hele taget foretaget nogle ekstraordinære, praktiske og luksuriøse valg til boligen: solceller, varmegenvindingsanlæg med kølefunktion, udvendige mørklægningsgardiner der styres med en app, blødgøringsanlæg af vandet, lydisolerede døre, to vinduer i alle værelserne og naturligvis gulvvarme overalt. Boligens
sternbrædder er beklædt med zink for en langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri løsning, som bare bekræfter at det er en ekstraordinært gennemført bolig, som I har mulighed for at overtage fra den 1. februar 2022.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218