INDFLYTNINGSKLAR VILLA I JYLLINGE

KVARTERET:
I bosætter jer i Jyllinge på en hyggelig vej med et godt naboskab. Herfra er der lukkede stisystemer, der fører jer til både skole, indkøb, institutioner og fritidsaktiviteter. Og I kan derfor roligt sende børnene afsted på cyklen om morgenen, når de skal i skole. Alle bekvemmelighederne ligger som bonus blot i en radius af én kilometer, så jeres hverdag kommer til at glide let.

EJENDOMMEN:
Villaen fra 1974 er utrolig velholdt, og den råder indenfor over 168 kvm, mens grundarealet er på 955 kvm. I får en velfungerende planløsning med to badeværelser, fire værelser, og et dejligt køkken-alrum, og der er derfor plads til en større familie.

Ejendommen er gennem årene blevet passet godt på, og der er i 2021 skiftet to hoveddøre, mens de to badeværelser blev renoveret i 2016. Det udvendige træværk er yderligere malet i 2021, mens der samtidig også blev malet stue, køkken og bryggers indenfor.

I kan med fordel parkere bilen i den dobbelte carport, som har integreret redskabsrum.

Indenfor venter jer et dejligt køkken-alrum med et velholdt køkken med hvide elementer, og der er masser af skabsplads til alle køkkenremedierne. Herfra kan I tilgå den hyggelige dagligstue, hvor det er værd at bemærke det skønne lysindfald, som skinner ind gennem de store vinduer, samt det grønne, originale marmorgulv, der pryder stueafdelingen. Her vil I naturligt samles hele familien på tværs af aktiviteter.

I fordelingsgangen finder I de fire værelser, der alle har en god størrelse foruden de to badeværelser, der begge forsyner jer med brus.

Udenfor kan I nyde solen hele dagen i den hyggelige have og på de to terrasser, der henholdsvis orienterer sig mod øst og vest.

Et skønt hjem til en familie.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

casper@hensrik.dk

70 208 218