ISTANDSAT VILLA MED LUKKET HAVE

KVARTERET:
I bosætter jer i Hvalsø, som er et attraktivt område med smukke skove og fjorde. Begge dele kan nås inden for kort afstand, og der er samtidig gode forbindelser til København i bil og med tog. Ydermere finder I Hvalsø Skole og den lokale sportshal i en radius af halvanden kilometer fra adressen, og I er også meget tæt på daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder. Hvalsø centrum kan også nås på en kort spadseretur fra adressen.

EJENDOMMEN:
Det røde murstenshus er opført i 1974, og råder over en 888 kvm stor grund. Indendøre får I nogle velindrettede kvm, som fordeler sig over 114 af slagsen, mens bilen kan parkeres i garagen, som har elektrisk port, nyt tagpap samt nye vinduer fra 2020. Etplanshuset er oplagt til den lille familie, og I kan glæde jer til at bruge tid i hinandens selskab i det lyse køkken-alrum, som er kombineret med stuen. Køkkenet har hvide fronter toppet med en sort bordplade, og der er rigeligt med skuffeplads til køkkenremedierne. Resten af opholdsrummet er nemt at indrette med et langbord og et hyggeligt sofahjørne.

I fordelingsgangen ligger tre værelser i gode størrelser, og de to af dem er oplagte at benytte som børneværelser eller kontor alt efter behov, mens det tredje er velegnet som forældreafdeling. Det har nemlig adgang til eget badeværelse med gulvvarme, mens de to andre værelser deles om gæstetoilettet i gangen. Det gennemgående gulv er også værd at bemærke, som skaber et gennemført udtryk. Sidst, men ikke mindst, finder I et praktisk bryggers ved siden af køkkenet.

Udenfor venter en dejlig, lukket have og en stor, terrasse, som giver jer sol hele dagen, idet den løber fra øst til vest.

Et indflytningsklart hjem på en attraktiv beliggenhed i Hvalsø.