IMPONERENDE FLOT VILLA NÆR CENTRUM OG HAVNEN

KVARTERET:
Med helt central beliggenhed i Roskilde bymidte på en absolut stille og hyggelig villavej, udbydes nu denne skønne ejendom. Her er kort gåafstand til gågaden med forretninger, restauranter og cafeer. Endvidere ligger huset helt nært til byens parker og det skønne havnemiljø samt skoler, skov og offentlig transport. En virkelig topbeliggenhed i Roskilde by.

EJENDOMMEN:
Rødstensvillaen fra 1930, på denne suveræne beliggenhed, fremstår i dag flot renoveret i meget høj kvalitet. I tilbydes her 162 kvm bolig plus 82 kvm rummelig kælder. Siden 2018 man haft fat i hele huset - ude som inde, så alt fremstår meget indbydende. Her er absolut rød tråd i materialevalg og eksekveringen. Her er valgt mange dyre løsninger, og det kan ses især på køkken og baderum, som imponere.
Stueplannet er indrettet med en smuk entre, en TV-stue, et stort, lyst og meget eksklusivt køkkenalrum/spisestue med brændeovn og dobbeltdør til terrasse samt et mindre kontor/værelse. Man bemærker straks de oprindelige trægulve, radiatorskjulerne, de høje stuklofter samt fyldningsdørene. Alle vinduerne er udskiftede, her er nyt smukt køkken fra Handcrafted, samt et fantastisk badeværelse og nye elinstallationer.

1.salen rummer 3 meget store soveværelser med de oprindelige gamle trægulve, et sjældent smukt badeværelse med bruseniche og badekar.

Kælderen har egen indgang og er indrettet med 3 store rum, et toilet, et bryggers/vaskerum samt et mindre opbevaringsrum. Kælderen fremstår generelt i original stand.

Rundt om det smukke røde hus er en fin gammel have med græsplæne, gamle træer og buske og den skønneste nye træterrasse på vestsiden.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218