FANTASTISK 3-VÆRELSES LEJLIGHED I DEN GAMLE SPRITFABRIK

KVARTERET:
Denne dejlige lejlighed er beliggende ved den historiske gamle spritfabrik i Roskilde - nærmere betegnet i kornlageret, som er meget centralt beliggende tæt på gågaden med de mange butikker og hyggelige cafeer. I gåafstand ligger endvidere stadion, sportsaktiviteter, daginstitutioner, skoler, de flotte parker i Roskilde samt det charmerende havnemiljø.

EJENDOMMEN:
Præsentabel og atmosfærefyldt rødstensejendom opført i 1906 med 12 beboelseslejligheder. Bygningens ydre fremtræden er bevaret og er således meget charmerede og atmosfærefyldt. De gamle støbejernsvinduer er udskiftet med termoruder i trærammer. Der er gode parkeringsforhold og et dejligt miljø rundt om denne lejlighed.

LEJLIGHEDEN:
Selve boligen er på 90 veldisponerede kvm, som har mindre entré med adgang til lyst nydeligt badeværelse med separat bruseniche og plads til vaskesøjle. På modsatte side finder I det ene værelse, med stor skabsvæg og god plads til f.eks. kontor. Videre fra entreen går man ind til det imponerende køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der direkte adgang ud til en hyggelig gård hvor du kan nyde godt af solen i formiddags- og eftermiddagstimerne. Videre fra stuen har I soveværelset, som ligeledes har en stor skabsvæg og direkte dør ud til. Lagerstemningen fra det gamle kornlager er bevaret i ejendommen og her er en rigtig hyggelig atmosfære, båret godt frem at de mange fritliggende bjælker. Der hører desuden et kælderrum til boligen.

Alt i alt en lejlighed som både emmer af stemning og er lige til at flytte ind i!
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987