VELHOLDT MURERMESTERVILLA NÆR CENTRUM

KVARTERET:
Villaen er placeret centralt i Roskilde, hvorfra der hverken er langt til centrum, hverdagens fornødenheder eller naturskønne omgivelser. Skolebørnene sendes trygt af sted mod Absalon/Sct. Jørgens Skole, mens de små hurtigt afleveres i daginstitutionen til fods. Der er ligeledes gåafstand til idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder og byens mange butikker, og endelig har I nem adgang til Byparken, havnen og stationen.

EJENDOMMEN:
Ejendommen, som er opført i 1937, byder på 146 kvm. bolig fordelt over to plan, og dertil kommer yderligere 80 kvm i den yderst anvendelige kælder. Hele herligheden er placeret på en 786 kvm stor grund i gåafstand fra midtbyen.
Boligen er løbende vedligeholdt, og blandt andet inkluderer nogle af de seneste forbedringer udskiftning af fjernvarmeunit og brændeovn i 2018, mens hovedtrappen og indgangspartiet er renoveret mellem 2019 og 2020.

Boligens hjerte er køkkenet og stuerne, der er udført i et åbent rumforløb, hvilket gør det nemt at være sammen på tværs af aktiviteter. Dagslyset strømmer ind gennem rummet, og om sommeren slår I døren op til udestuen, som bringer jer et skridt tættere på den fantastiske og frodige have. Køkkenet er opdateret i 2018 og fremtræder med en praktisk Quooker og I får godt med både opbevarings- og bordplads. Stueetagen afrundes af et værelse i husets karnap og et badeværelse med brus. På første sal får I to store værelser, som nemt kan føres tilbage til de tre som her oprindeligt var. Heroppe finder I også et lyst badeværelse med brus.

Kælderen er med egen indgang og byder på mange anvendelsesmuligheder med to gode disponible rum, et kombineret bryggers og køkken samt to viktualierum. Endelig får I også et rum som nemt kan laves til badeværelse, da her allerede er opsat blandingsbatteri og bruser. Det er ikke registreret eller godkendt som badeværelse.

Glæd jer til at nyde den farverige og velholdte have, hvor I kan finde private kroge og blomsterrige bede. Her er flere hyggelige terrasser, der indbyder til afslapning under solens stråler, ligesom I også finder en havepavillon til rolige stunder.
Med til boligen hører udhuse og en muret garage.

Alt i alt et dejligt hjem helt tæt på bymidten.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981