VILLA MED GOD PLADS I VESTBYEN

KVARTERET:
Villaen er placeret på Møllehusvej 87 i det attraktive Roskilde Vest med alle hverdagens fornødenheder inden for rækkevidde. Herfra er der gåafstand til den hyggelige bymidte, og der er heller ikke langt til hverken RO's Torv eller togstationen. Inden for en radius af én kilometer kan I tillige tilgå pasningstilbud til de mindste og Absalons Skole, og så er der stisystemer til skovområder og fjorden.

EJENDOMMEN:
I kan nu bosætter Jer i en klassisk rødstensejendom fra 1973. Grunden er på 591 kvm. og boligarealet strækker sig over 157 kvm., og så kan I tilmed se frem til hele 90 ekstra kvm. i kælderen, der fremstår særdeles indretningsvenlig.

Ejendommen henvender sig til den store familie, eller den sammenbragte familie. 1 salen kan nemt indrettes med 3 gode store værelser, og der er gode disponible rum i kælderen.

Planløsningen i stueplan har samværet i fokus med et helt åbent opholdsmiljø. Her er det nemt at arrangere både et sofaarrangement og en spiseafdeling, ligesom skydedøre ud mod vestterrassen gør det nemt at inddrage udemiljøet i hverdagen. Vordingborg-køkkenet er moderniseret i 2009 og byder foruden enkle, hvide fronter på alt i hårde hvidevarer med bl.a. induktionskogezone og en pyrolyseovn. Etagen indeholder også et pænt badeværelse fra 2017, og så fortsætter stuens smukke parketgulv hele vejen ind i et regulært værelse.

De to resterende værelser finder I sammen med et ældre badeværelse på førstesalen, hvoraf det ene gør sig oplagt som en ekstra stue med udsigt over byens tage fra altanen.

Kælderen er fuldt udnyttet med højt til loftet, flere gode disponible rum, et bryggers og et badeværelse.

Udendørs får I fornøjelsen af en ugeneret, aflukket have med græsplæne og enkel beplantning på vestsiden. Fra den hævede terrasse kan I betragte både birketræet, nøddetræet og en lilla syren, og så kan I grundet den vestvendte placering nyde solen det meste af dagen.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741