VELHOLDT MURERMESTERVILLA I ROSKILDE VEST

KVARTERET
Møllehusvej 95 ligger i det gamle kvarter i Roskilde vest meget tæt på centrum. Området er et roligt villakvarter som domineres af ældre murermestervillaer og dertil hørende grønne haver. Her fra er man tæt på byens mange tilbud. Inden for en radius af halvanden kilometer er der adgang til skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, Roskilde Station, sportsfaciliteter, kulturelle tilbud og ikke mindst byens hyggelige gågade. Ligeledes er der ganske kort til de rekreative områder omkring det gamle Sct. Hans Hospital og Roskilde Fjord og havn. Udenfor byen venter Boserup skov.

EJENDOMMEN
Den lyse og velholdte villa fra 1948 breder sig over 3 etager og tæller 103 kvm med en kælder i tillæg på 64 kvm. Grunden er 578 kvm. Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremtræder ærlig, ordentlig og med mange autentiske detaljer. Den rummer gode muligheder for fremtidig indretning.

Stueplanet udgøres af entré, to lyse stuer en suite, hvor den ene stue støder direkte op til et U-formet-køkken. Det er muligt at adskille de to stuer med de originale glasdøre. Aktuelt er stuegulvet tæppebelagt, men nedenunder gemmer sig gedigne ferniserede fyrretræsplankegulve, der forventes at kunne gøre sig flot ved en evt. afhøvling.

På førstesalen ligger to større værelser, der tidligere har været tre. Det er muligt genetablere denne løsning. Det oplagte forældresoveværelse har adgang til altan med flot udsigt til den imponerende Roskilde Domkirke. På samme etage findes et ældre velholdt badeværelse med mosaikgulv og pæne lyseblå fliser i bedste retro-stil.

Kælderen fremtræder anvendelig og består af fordelingsgang, vaskerum, viktualierum, ekstra toilet samt et stort disponibelt rum, som fx kan indrettes til hjemmekontor, hobbyrum, gildestue eller som ekstra rum til udfoldelse for børn og teenagere. Det er muligt at inddrage dele af kælderen til et ekstra badeværelse.
Huset ligger let tilbagetrukket fra vejen og omkredses af en dejlig lukket have med mange muligheder. Baghaven er vendt mod syd med græsplæne, frugttræer og en dejlig overdækket terrasse, hvor man kan nyde udelivet ugeneret.

Kort sagt et skønt og charmerende hjem med en fantastisk beliggenhed.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741