OPDATERET VILLA MED STOR GARAGE

KVARTERET:
Ejendommen ligger i Vor Frue kun 3 km fra Roskilde Station og 3 minutters kørsel fra motorvejsnet til København. Vor Frue er en hyggelig landsby, der nærmest kan betegnes som liggende i udkanten af Roskilde med under 700 meter mellem byskiltene. I selve Vor Frue findes et lokalsamfund på knapt 700 indbyggere der blandt andet har egen vuggestue/børnehave, skole, SFO samt en aktiv idrætsforening, som har både fysiske og mere sociale tilbud. Og endelig er der den omkringliggende natur med flere rekreative områder som eks. Himmelsøen.~

EJENDOMMEN:
Denne gulstensvilla er opført i 1961 med et samlet boligareal på 157 kvm, på en 818 kvm stor grund midt i Vor Frue trukket væk fra veje i et trygt og børnevenligt miljø.

Boligen indeholder et nydeligt åbent køkken, elegant og tidsløst udført med god arbejdsplads og placeret, så der er adgang til opdateret bryggers med vaskefaciliteter. I denne ende af boligen findes også gæstetoilet fra 2017 med gulvvarme samt to store værelser (tidligere tre). Ved køkkenet findes spiseplads i åben forbindelse med en kæmpe stue med udgang til stor og delvist overdækket terrasse udført i vedligeholdelsesvenligt hårdttræ. Et fantastisk dejligt samlingspunkt i sommerhalvåret, men også med mulighed for at stå og grille året rundt.

For enden af stuen findes forældresoveværelset med adgang til praktisk skabsområde, der fører videre til et lækkert badeværelse med både kar, bruseplads og gulvvarme.

Haven er lukket og meget privat. Nem at holde eller indrette efter egne ønsker. Fra indkørslen er der adgang til en 49 kvm stor velholdt garage, indrettet med plads til både bil, værksted, opbevaring og sågar et lille hønsehold.
Der er installeret centralstøvsuger, taget er fra 2009, vinduerne er blevet udskiftet og både køkken, bad og gæstetoilet er opdateret. Kort og godt en moderniseret og indflytningsklar villa tæt på Roskilde.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218