VELOPLYST VILLA I FAMILIEVENLIGT KVARTER I LEJRE

KVARTERET:
Med denne beliggenhed på Møllevej 7 i Lejre er hjemmet bekvemt placeret, da I har under en kilometer til stationen, hvilket gør adressen ganske pendlervenlig. I kommer samtidig til at bo i et børnevenligt område med kort afstand til Børnehuset Skjoldungerne samt Allerslev Skole, som ligger inden for knap halvanden kilometer.

EJENDOMMEN:
Denne fine villa fra 1915, som opvarmes af en varmepumpe fra 2021, byder på 156 kvm bolig og en lille kælder på 10 kvm. Huset står på en rummelig grund på 1.093 kvm, der er omgivet af smukke grønne arealer, hvilket sikrer jer nogle rare omgivelser, som danner grundlag for et skønt hjem for den naturglade familie.

I husets rustikke køkken er indretningen virkelig gennemført med sorte fronter, flotte trædetaljer og hårde hvidevarer i et moderne stållook. Fra køkkenet har I via den store entré adgang til et viktualierum, og eller ledes I ind i den lyse stue, der åbner videre op til en hyggelig udestue. Denne etage inkluderer også et værelse og et badeværelse, som har en flisebelagt bruseniche med buede glasdøre.

På førstesalen venter der to skønne værelser og et toilet. Heroppe vil I opleve en lys atmosfære med hvidmalede bjælker og spots i loftet. Dertil kommer kælderrummet, som med et disponibelt rum tilføjer lidt ekstra opbevaringsplads i hjemmet.

Haven ligger afskærmet, omgivet af høje træer og med farverige blomsterbede. Herude er der flere dejlige terrasser, som inkluderer en flisebelagt gårdhave og en træterrasse, der fører ud til haven. De to separate udhuse på grunden understreger yderligere funktionaliteten ved denne ejendom, da I her får et rummeligt værksted samt et bryggers og et ekstra disponibelt rum.

Således er der her tale om et oplagt hjem til den stilbevidste børnefamilie.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218